Stefan Duhovnicu lucreaza in IBM de 12 ani; in prezent se ocupa de business operations, cu accent pe finance, functia actuala fiind de Finance & Operations Manager pentru Global Procurement Services Group (GPSG).

Este pasionat de ceea ce face si crede cu tarie ca 'pasiune' este cuvantul cheie din viata noastra.

Stefan si-a inceput cariera fiind contabil, apoi Financial Controller, apoi Project Manager si migrand usor, usor catre zona de operatiuni pe care a gasit-o fascinanta prin complexitate si rol in organizatie.

In 2012 a finalizat cu succes programul MBA The Open University Business School, iar aceasta experienta deosebita i-a dat un impuls in cariera, prin dobandirea cunostintelor si abilitatilor necesare rolurilor de manager si leader.

“Consider operatiunile ca fiind inima ce pompeaza sange in intreaga organizatie, asigurand conexiunile, informatiile si prelucrarea acestora la nivelul cerut. Sunt tutor al cursului 'Business Operations' la CODECS iar aceasta activitate ma intregeste profesional pentru ca imi da oportunitatea de a explora operatiunile din diverse unghiuri, cunoscand oameni deosebiti reuniti din diverse industrii pentru a-si dezvolta abilitatile necesare imbunatatirii managementului operatiunilor in organizatiile din care fac parte. Imi mentin energia si tonusul facand sport dimineata inainte sa ajung la birou si particip cu placere la competitii de triatlon.” declara Stefan