In focus

Black Friday - Urmeaza-ti Planul Carierei tale! - Cursuri si traininguri la preturi atractive!

In perioada 17 - 27 noiembrie 2017 te poti inscrie la programele CODECS si poti beneficia de reducerile de Black Friday.
Inscrierea la un curs din cadrul campaniei se poate face telefonic la unul din numerele de telefon 021.252.51.82/3/4, prin email la adresa de sales@codecs.ro.

»details

Întâlniri One-to-One cu școli de afaceri de top din lume

Access MBA vă oferă oportunitatea ideală de a afla mai multe despre cele mai recunoscute diplome de afaceri din lume - MBA și MBA în management- și să vorbiți direct cu directorii comisiilor de admitere din cadrul celor mai importante școli de afaceri internaționale.

»details

Workshop Gratuit | 4 perspective ale performantei manageriale

Ce ȋnseamnă performanţă? Cum poate fi ea definită şi măsurată ? De ce fiecare ȋnţelege altceva prin performanţă ? Sunt ȋntrebări la care vom ȋncerca să răspundem ȋn cadrul unui workshop cu participare gratuita marti 28 noiembrie 2017.

»details

First Time Manager | Management Essentials

Felicitari !
Tocmai ati fost promovat pentru prima data intr-o functie de conducere. Acum probabil va ganditi...cata responsabilitate! Ceea ce s-ar putea sa nu realizati inca este ca veti avea o multitudine de alte roluri.

In calitate de manager, sunteti un antrenor care se asigura

»details

Sustenabilitate si Responsabilitate Sociala

Nevoia de specialiști în responsabilitate corporativă sau sustenabilitatea afacerilor este tot mai mare în rândul companiilor, mai ales în contextul intrării în vigoare la nivel european, începând cu anul 2018, a legislației privind obligativitatea organizațiilor mari de a raporta date cu caracter non-financiar, privind impactul economic, social și de mediu (Directiva 2014/95/UE).

»details

Sign-ups

PRE-REGISTER NOW!


Inscrierile la Programele Business School Professional au inceput!
 


Inscrie-te la programele de training:

Calendarul Cursurilor
Bucuresti


Calendarul Cursurilor
Timisoara


Un consultant iti sta la dispozitie cu informatiile si documentele necesare la telefon 021 2525182/3/4 sau e-mail sales@codecs.ro.