Tu stii sa te prezinti ?

25 Februarie 2017
    

In luna aprilie CODECS impreuna cu Antonio Momoc organizeaza programele de excelenta „Abilitati de prezentare” si „Managementul Reputatiei Online”.
In acest context dorim sa va atasam prezentarea detaliata a celor doua programe, incluzand atat informatii referitoare la expertiza trainerului, oferta financiara cat si calendarul pentru seriile care vor incepe in datele 22-23 aprilie 2017. Vezi prezentarea aici.

Cu o experienta in domenii precum managementul reputatiei personale si politice, media relations, public speaking, leadership si comunicare publica, Antonio Momoc vine cu o abordare care își propune să evalueze și să îmbunătățească tehnicile de prezentare ale fiecărui participant, punându-le la dispoziție cunoștințe și instrumente de eficientizare a acestui proces.

In campanii electorale se ocupa de managementul reputatiei, de constructie de profil si identitate electorala, de marketing si PR politic, facand cercetare de piata politica, dar si cercetare in istorie sociala, propunand prin cursul de Managementul Reputatiei Online o sistematizare a cunostintelor in acest segment