Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Aprilie, ultima luna de inscrieri la programul de Certificat Profesional in Management

09 Aprilie 2013
    

CODECS anunta ultima luna de inscrieri la programul de Certificat Profesional in Management, ale carui cursuri vor incepe in luna mai.

Gandit ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management, programul ofera cunostintele de baza privind aspectele functionale ale managementului si dezvolta, in acelasi timp, abilitatile absolut necesare managerilor. Se adreseaza celor care vor sa-si consolideze cunostintele si competentele in management si sa-si imbunatateasca perspectivele de cariera.

Programul de Certificat Profesional are in structura trei module care reflecta aspectele cheie ale activitatii manageriale: „Management – Oameni si organizatii”, „Management – Marketing si finante” si „Management – Viziunea integrata”. Durata intregului program este de 12 luni. Trasatura distinctiva a programului o reprezinta puternica orientare spre latura practica si plasarea managerului in conditii reale de business. Aplicarea celor studiate in procesul de luare a deciziilor si in solutionarea unor probleme specifice, precum si utilizarea unor instrumente manageriale verificate de practica internationala fac posibila cresterea performantei individuale.

Procesul de invatare se bazeaza pe sistemul „open learning” (construit in jurul ideii de responsabilitate a cursantului), sub asistenta tutorilor (ghid si sprijin pe toata durata studiului), cu accent pe elemente de coaching si mentoring, pe interactivitate si pe schimbul de experienta cu ceilalti colegi. Programul este astfel organizat incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala. Tutorii sunt practicieni cu experienta relevanta in domeniul in care predau, care pot impartasi cursantilor succese si esecuri din propria lor viata profesionala. Aflat in centrul procesului de invatare, cursantul, la randul sau, vine cu propriile experiente profesionale. Faptul ca in cadrul tutorialelor si in lucrarile scrise se dezbat probleme de la locul sau de munca si se cauta solutii prin aplicarea unor modele si instrumente de referinta in practica internationala face ca participarea la program sa reprezinte o „calatorie” experientiala. Sunt prezente teme de interes major referitoare la etica si responsabilitate sociala, sustenabilitate si schimbarile climatice in toate cursurile programului.

Ceea ce diferentiaza acest program de cele existente in prezent in Romania este sistemul de evaluare bazat pe solutionarea de probleme reale de management. Se testeaza nu capacitatea de memorare, ci gandirea independenta, capacitatea de analiza critica si modul in care participantii si-au format perspectiva integrata asupra managementului si daca au devenit mai flexibili si mai creativi.

Cursurile programului sunt elaborate pe baza metodologiei si a materialelor Open University Business School si sunt certificate de CODECS.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.