Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Black Friday - Ultima Zi!

25 Noiembrie 2016
    

CODECS va anunta ca astazi, 25 noiembrie 2016 este ultima zi a campaniei noastre de Black Friday. Lista cursurilor participante la campania Black Friday poate fi consultata aici.
Regulamentul campaniei Black Friday 2016 poate fi consultat aici.

Campania noastra a inceput pe 18 noiembrie iar programele abordate au avut ca tematica domenii aferente managementului general, strategic, de proiect, operational, managementului proceselor si calitatii Lean Six Sigma, cat si programe destinate imbunatatirii de soft skills cu accentul pus pe Business Intelligence, comunicare, public speaking, vanzari si tehnici de prezentare si negociere.

Va multumim pentru paricipare si va invitam sa beneficiati si astazi de reducerile noastre.

Inscrierea la un curs din cadrul campaniei se poate face telefonic la unul din numerele de telefon 021.252.51.82/3/4, prin email la adresa de sales@codecs.ro sau prin completarea formularului. Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa https://www.codecs.ro. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.