Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Castiga cu CODECS!

13 Iulie 2012
    

Cunosti pe cineva care vrea sa urmeze cursuri pentru dezvoltarea profesionala si personala? Acum ai sansa sa castigi si tu in urma sfatului dat! Recomanda unui coleg/prieten programele oferite de CODECS si vei primi 50 de euro.

CODECS este alaturi de promotorii educatiei de business din Romania si ii rasplateste cu suma de 50 de euro pe cei care recomanda programele oferite in parteneriat cu Open University din Marea Britanie, cea mai mare scoala de business din Europa. Certificatul Profesional in Management, Diploma Profesionala in Management, Supply Chain Innovation Strategy and Management, Business Operations si Management de Proiect sunt doar cateva dintre programele puse la dispozitia studentilor de catre CODECS .

Trimite un e-mail cu numele celui pe care il recomanzi la adresa sas@codecs.ro, vei primi o confirmare din partea noastra si o data ce prietenul / colegul tau s-a decis asupra programului pe care vrea sa-l urmeze, si completeaza documentele de inscriere, tu vei primi cei 50 de euro! Mecanismul se aplica numai pentru recomandarea data pentru persoanele care nu sunt deja inregistrate in sistemul CODECS.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS poti accesa www.codecs.ro/preinscriere. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.