Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS, pe primul loc in preferintele managerilor pentru servicii de formare profesionala

01 Martie 2012
    

Potrivit datelor furnizate de studiul „Evaluarea cererii de programe de training la nivelul companiilor”, realizat de Divizia Market Research a grupului romano-german RENTROP & STRATON, cei mai multi dintre dintre managerii intervievati au indicat CODECS drept compania specializata in formare profesionala la care au apelat pentru pregatire manageriala. Procentul celor care au apelat la serviciile de training furnizate de CODECS este dublu fata de compania clasata pe cel de-al doilea loc. De asemenea, peste 80% din managerii care au participat la studiu au declarat ca sunt multumiti si foarte multumiti de compania de training cu care au colaborat.

Studiul RENTROP & STRATON a urmarit sa evalueze caracteristicile cererii de programe de formare profesionala din partea IMM-urilor, experienta si asteptarile lor in colaborarea cu furnizorii de training. Cercetarea a fost realizata in perioada 17 octombrie – 10 noiembrie 2011, pe un esantion de 1.029 de respondenti, persoane implicate in activitatea de management a companiilor mici si mijlocii din Romania.

Potrivit datelor studiului, CODECS este prima companie de formare profesionala la care ar apela managerii care nu au urmat inca astfel de programe specializate. Dintre managerii care nu au frecventat programe de formare profesionala, 22,9% au indicat CODECS drept compania despre care au auzit si la ale carei servicii ar apela.

Pentru informatii despre programele si cursurile CODECS, un consultant va sta la dispozitie la numarul de telefon 021.252.51.82/3/4. Informatii suplimentare despre programele CODECS puteti afla si daca va inregistrati pe https://www.codecs.ro/preinscriere/. Ne puteti scrie si pe marketing@codecs.ro sau ne puteti contacta pe www.facebook.com/CODECSNetwork. De asemenea, va invitam sa va alaturati grupului nostru LinkedIn, CODECS Network.