Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS lanseaza doua noi programe certificate international

27 Aprilie 2015
    

CODECS organizeaza, in premiera in Romania, in parteneriat cu Forum for International Trade Training Canada, cursuri “International Trade – calea profesionala catre piata globala” certificate si recunoscute international.


CODECS, in parteneriat cu Forum for International Trade Training (FITT) din Canada, lanseaza programele

 

 Certificate in International Trade

 Diploma in International Trade


FITT este lider global in livrarea de programe de International Trade Training, cu o experienta de peste 20 de ani si avand ca partener strategic Ministry of Foreign Affairs, Trade and Development Canada.

Programele FITT au devenit un standard de excelenta pentru profesionistii in International Trade din intreaga lume si sunt recunoscute si recomandate de catre World Trade Centers Association si Guvernul Canadian.

« O educatie adecvata reprezinta avantajul necesar pentru a deveni un adevarat profesionist, intr-o lume plina de neprevazut - prin programele Certificate in International Trade si Diploma in International Trade CODECS formeaza profesionisti in business international, persoane capabile sa-si dezvolte un business propriu, un brand propriu sau sa lucreze in cadrul companiilor multinationale », declara Ionel Marchis, Director General CODECS.

Certificate in International Trade cuprinde cursurile Global Business Environment, International Market Entry Strategies, International Trade Finance si Global Supply Chain Management, iar Diploma in International Trade cuprinde International Marketing, International Trade Research, Legal Aspects of International Trade si International Trade Management. Cursurile sunt structurate astfel incat sa poata oferi o aplicabilitate imediata a subiectelor analizate, prin studii de caz si prin interactiunea cu trainerii si colegii de grupa.

Programele se adreseaza unor categorii largi de persoane si prezinta un interes deosebit si pentru cei care isi doresc sa dobandeasca o certificare internationala, abilitati, cunostinte si bune practici in International Trade.

Cursurile vor incepe in luna mai. Pentru inscrieri si informatii despre programele Certificate in International Trade si Diploma in International Trade, un consultant va sta la dispozitie la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: sales@codecs.ro.