Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS recomanda HR Summit 2015

27 Ianuarie 2015
    

HR Summit revine in acest an la Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi cu un format nou al conferintei, care ii aduce impreuna pe specialistii de resurse umane, managerii, directorii, furnizorii de servicii HR, dar si pe cei care ajuta la dezvoltarea sustenabila a industriei business cu ajutorul capitalului uman.

Mai multe teme inedite puse in discutie, mai multi speakeri si mai mult timp pentru networking si sharing knowledge este ceea ce ii asteapta pe participantii la editiile HR Summit din acest an.

Reprezentanti din companii precum IBM, Bergengier, AVON, Banca Nationala a Romaniei, BCR sau URGENT CARGUS ii vor pune la curent pe participanti cu cele mai noi proiecte si studii care au ajutat la dezvoltarea companiilor din care fac parte. Sub deviza “Mai mult decat o conferinta- impreuna suntem o comunitate”, HR Summit aduce la editiile din acest an peste 400 de participanti si 30 de speakeri printre care si Amalia Sterescu (Public Speaking School), Lucian Ivan (Bergenbier), Ioana Toma (Urgent Cargus) sau Roxana Dobrescu (Avon). Acestia din urma le vor dezvalui participantilor care sunt cele mai noi tendinte de pe piata si cum le pot implementa chiar ei in echipele din care fac parte.

Cu o structura noua si complexa, la HR Summit, pe parcursul celor doua zile de workshop-uri si prezentari cei prezenti vor afla care sunt ultimele noutati din HR, management si legislatie.

HR SUMMIT se desfasoara in aceast an in Cluj-Napoca (26-27 martie), Timisoara (23-24 aprilie) si Iasi (22-23 octombrie).

HR Summit include si o zona expozitională care vine in completarea conferintei si ofera furnizorilor de servicii din domeniul Management&HR oportunitatea de a-si expune portofoliile de produse si oferte. Aceasta este deschisa publicului larg pentru a oferi participantilor posibilitatea de a afla care sunt cele mai inovatoare servicii si produse de pe piata de HR interna si internationala.

Mai multe detalii despre primele doua editii HR Summit din acest an: HR Summit Cluj Napoca si HR Summit Timisoara puteti afla de pe paginile evenimentelor: www.cluj.hrsummit.ro si www.timisoara.hrsummit.ro.

Va asteptam alaturi de noi!