Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS recomanda HR Summit Cluj | 10 aprilie 2014 | Grand Hotel Italia

10 Martie 2014
    

Pe 10 aprilie 2014, sunt asteptati la cea de-a doua editie HR Summit Cluj peste 140 de specialisti de HR si manageri din Cluj Napoca, Bistrita, Zalau, Satu Mare, Baia Mare si Alba Iulia. HR Summit vine in ajutorul specialistilor de HR si a managerilor prin structura sa complexa, reprezentand cadrul perfect pentru “knowledge-sharing”, in care acestia pot afla solutii ideale mulate propriului business.

Cele peste 10 teme puse in discutie prin intermediul workshop-urilor, sesiunilor de debate si prezentarilor vin sa ofere sustinere celor care lucreaza in aceasta industrie, punand in discutie subiecte precum: HR&Gamification, procesul de selectie, etica in HR si background screening, retaining talent, leadership inovativ, agile recruitment, dezvoltare si transformare organizationala.

Conferinta este completata si in acest an de zona expozitionala, deschisa publicului larg, in care furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane isi vor expune portofoliile de produse si oferte, facilitand interactiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii si specialistii din domeniu. 

Pentru mai multe informatii despre programul HR Summit Cluj si lista completa a speakerilor, accesati site-ul evenimentului
www.cluj.hrsummit.ro.