Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS recomanda PMdays 2014 - Improving Life with Project Management | 25 - 26 septembrie

16 Septembrie 2014
    

Un stil de viata echilibrat consta in 8 ore de odihna, 8 ore de munca si 8 ore dedicate altor activitati. Din pacate, rar reusim sa pastram acest echilibru. Cu toate acestea, trebuie sa gasim un acord sau o armonie intre munca, cei dragi si odihna. Asadar, cum putem sa ajungem la acest echilibru?

Tot ceea ce stim este in zadar daca nu ne putem imbunatati propriile vieti, aplicand aceaste cunostinte la nivel personal, pe langa rolul lor principal. Iata cateva principii/practici din managementul proiectelor care ne pot ajuta sa avem un stil de viata mai echilibrat: sa castigam/ sa ne facem prieteni noi, sa comunicam atat vertical cat si orizontal, sa invatam din propriile greseli, sa ne chibzuim timpul, sa fim atenti dupa semnale de avertizare, sa ne distram, sa iubim ceea ce facem, sa evaluam starea unui proiect, sa stim mereu cine ne sunt stakeholderii, sa rezolvam problemele cat mai repede posibil, si lista poate continua.

Stapanirea practicilor de managementul proiectelor in meseria ta te vor ajuta cu siguranta sa-ti intaresti relatiile cu prietenii si familia, si sa petreci clipe pretioase alaturi de ei. Si brusc slujba ta va insemna determinarea unei intelegeri mutuale in ceea ce priveste valoarea si optiunile, mai degraba decat crearea de livrabile si indeplinirea unor termene limita. Succesul tau personal se va masura in relatiile interumane pe care le cladesti, cu valoarea adaugata care va fi generata ca urmare a adunarii oamenilor impreuna si a ajutorului oferit celor din jur. Si, daca reusesti sa te conectezi (cu cei apropiati de tine si cu lumea care te inconjoara), cum vei reusi oare sa le pastrezi/mentii la un nivel (cel putin) egal? Cum vei reusi sa le cresti si sa le imbunatatesti in asa masura incat viata ta sa devina una mai buna?

Vino alaturi de noi la PMdays pe 25 si 26 septembrie, unde vorbitori/speakeri de top, vor impartasi contributiile lor in managementul proiectelor care ne-au influentat si imbunatatit viata tuturor. Vom vedea cum putem “imbunatati experienta (noastra) in timpul calatoriilor facand proiectele ‘corecte’ in modul ‘corect’” alaturi de Jason Donohoe – Director, Project Management Office & Economy Seats, Star Alliance Services GmbH. Vom cunoaste si invata principiile schimbarii, devenind astfel “Taming Tigers” alaturi de Jim Lawless – CEO of The Velocity Corporation. In acelasi timp, ne vom asigura ca vom “Cladi Viitorul prin Management Creativ si Inovator”, fiind asistati de Frank Saladis – Chair of the Education and Training Specific Interest Group. Toate “incercarile (anterioare) de a crea legaturi in viata” vor fi private prin prisma modelului “Antreprizei Agile Organizate: Armonie intre Agile si Lean”. Scott Ambler, faimosul membru fondator al Disciplined Agile Consortium (DAC) ne va ghida si se va asigura ca vom respecta pricipiile “Disciplined Agile Delivery”. Si lista celebrilor vorbitori poate continua...

La sfarsitul acestor doua zile a editiei actuale PMdays, obiectivul nostru este sa simtim cu totii (macar) ca managementul proiectelor poate sa ne impulsioneze vietile (in multe situatii) si sa ne aduca mult doritul echilibru. Este acest obiectiv prea ambitios? Vino alaturi de noi la PMdays 2014 si vom afla impreuna.... Evenimentul este organizat de PMI Romania Chapter.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.pmdays.ro

Va asteptam!