Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS si-a numit Consiliul Academic format din rectori si decani de la cele mai bune cinci universitati din Romania

25 Martie 2014
    

CODECS si-a desemnat Consiliul Academic al companiei, care va avea atat rolul consultativ in strategia de dezvoltare a institutiei, cat si pe acela de a crea produse in parteneriat cu mediul universitar.

Consilul Academic al CODECS este format din Victor Mocanu, Decanul Facultatii de Geologie si Geofizica, Mihai Daniel Roman, Vicepresedintele Senatului Academiei de Studii Economice, Marilen Pirtea, Rectorul Universitatii de Vest Timisoara, Ioan Alin Nistor, Decan Facultatea de Business, Babes-Bolyiai Cluj Napoca, Sebastian Dumitru Popescu, Decan Facultatea de Fizica, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iasi, Gehrig Schultz, CEO-ul Prospectiuni, Ionel Marchis, membru din partea actionariatului companiei.

“Consiliului Academic va propune CODECS politici educationale adaptate la cerintele pietei, pentru a acoperi o zona profesionala, dincolo de ceea ce universitatile ofera. Ceea ce au in comun membrii Consiliului Academic, pe langa reputatia universitara, este o experienta de management foarte relevanta, prin pozitiile pe care le ocupa”, a declarat Marilen Pirtea, membru in Consiliul Academic al CODECS.

Consiliul Academic va avea si rolul de a crea o apropiere intre mediul de business si cel universitar, furnizand o platforma educationala adecvata pentru cei care doresc sa exceleze in management si sa dobandeasca anumite competente specifice.