Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Devino un Manager de Succes

24 Mai 2017
    

Deseori asociem termenul de manager alaturi de imaginea unui lider inspirational, a unei persoane care a obtinut un success considerabil sau al unui strateg desavarsit, capabil sa stranga o avere considerabila. Sau poate ne gandim la persoane care ar putea sustine cu usurinta discursuri motivationale demne de orice discutie TED. Daca primul gand ne trimite la acel tip de persoana grandioasa, studiile de cercetare realizate in ultimii 5 ani propun contrariul.
Un studiu extensiv realizat de catre Dale Carnegie Training Institute a dezvaluit faptul ca aproape trei sferturi dintre angajati nu sunt pe deplin “angajati” in munca lor. Principalul factor care contribuie la implicarea angajatilor este relatia lor cu managerul direct- relatiile personale avand cel mai mare aport in performanta angajatilor.
In studiul Carnegie, credinta in conducerea superioara si mandria in companie au fost, de asemenea, aflate in fruntea listei, urmate imediat de concepte similare de conectare si comunicare.

Modelul actual de management are in vedere un nou stil de conducere. Ideea traditionala a managementului se baza pe conducerea prin frica si prin notiunile de comanda si control. In trecut, angajatii obisnuiau sa munceasca din greu pentru a “permite ascensiunea managerilor”. Acum este randul managerilor sa-si propulseze angajatii.

Asadar, care sunt acele strategii care conteaza in interactiunea cu subalternii si cum poti deveni un manager de success? La toate aceste intrebari, CODECS iti ofera raspunsul si te invita sa te inscrii la in programul Diploma Profesionala in Management structurat pe o perioada de 10 luni si 4 module.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS un consultant va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe Facebook sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!