Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Inscrie-te la programele CODECS desfasurate in luna octombrie

04 Octombrie 2016
    

CODECS organizeaza in luna octombrie programele de training Project Management Professional (PMP®) Preparation (15-16 & 22-23 octombrie), Manager Performant (15-16 octombrie ), Lean Six Sigma Green Belt (14-16 & 22-23 octombrie), Abilitati de prezentare (29-30 octombrie), Vanzarea in parteneriat cu clientul (15-16 octombrie), Leadership de inalta performanta (8-9 octombrie), Metode si tehnici de Negociere (22-23 octombrie).

Calendarul complet al lunii octombrie poate fi consultat aici.

Acestea fac parte din seria de programe CODECS Training Solutions. Astfel, CODECS Training Solutions vine in ajutorul profesionistilor cu o serie de programe dedicate atat dezvoltarii profesionale, cat si celei personale, care propun cursantilor o abordare inovativa, eficienta, practica, adaptata schimbarilor continue din mediul economic.

Cursurile se vor desfasura, la sediul CODECS din Bucuresti, Str. Agricultori nr. 37-39, Sector 2 sau la Centrul Regional Vest Timisoara. O zi de training dureaza 6 ore de lucru efectiv, impartite in 4 sesiuni de o ora si jumatate.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS Training Solutions puteti accesa https://www.codecs.ro/codecs-training-solutions/. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.