Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Obtine certificarea internationala Lean Six Sigma Yellow / Green / Black Belt! Incep doua noi editii

29 Octombrie 2014
    

CODECS anunta ultimele doua editii din acest an pentru cursurile de certificare internationala Lean Six Sigma, astfel:

o Introducere in Lean | 16 noiembrie sau 25 noiembrie 2014
o Lean Six Sigma Yellow Belt - Introducere în metodologie | 17 noiembrie sau 26 noiembrie 2014
o Lean Six Sigma Green Belt | 18-22 noiembrie sau 2-6 decembrie 2014
o Lean Six Sigma Black Belt | 15 decembrie 2014

 

Din luna septembrie 2014 CODECS a devenit Accredited Training Organization a International Association for Six Sigma Certification cu sediul in SUA, Phoenix, Arizona, pentru programele Yellow, Green si Black Belt. Aceasta acreditare atesta faptul ca programele de training Lean Six Sigma oferite de CODECS respecta standardele IASSC.

Ce veti obtine parcurgand aceste cursuri:

  • Accesul la cursuri oferite de o institutie acreditata de International Association for Six Sigma Certification SUA: CODECS - Accredited Training Organization;
  • Certificatul de participare oferit de o institutie acreditata de International Association for Six Sigma Certification SUA;
  • Doar pe baza Certificatului de participare oferit de o institutie acreditata de International Association for Six Sigma Certification SUA veti putea sustine examenul online la IASSC SUA, in vederea obtinerii certificatului recunoscut international si eliberat de International Association for Six Sigma Certification SUA;
  • Recomandarea din partea CODECS pe baza careia veti putea sustine examenul online la IASSC SUA, in vederea obtinerii certificatului recunoscut international si eliberat de International Association for Six Sigma Certification SUA;


Va doriti sa acceptati provocari si sa aflati de ce, in ultimii 30 de ani, Lean Six Sigma a devenit o cultura organizationala in firme precum Motorola, General Electric, Allied Signals? Va propuneti sa incepeti o calatorie in lumea descoperirii, analizarii si optimizarii proceselor? Simtiti ca ar trebui facute schimbari dramatice in abordarea structurala a problemelor cu care va confruntati, dar aveti nevoie de o ”foaie de parcurs”?

Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, va invitam sa va inscrieti la ultimele doua editii de cursuri din acest an!

Cursurile se adreseaza managerilor, operatorilor, analistilor, functionarilor, personalului de suport si celor implicati in optimizarea proceselor, din orice domeniu de activitate, din organizatii care au inceput sau au in plan inceperea unui program Lean. Lean NU este aplicabil doar in productie, ci oriunde se intâmpla procese, adica peste tot, in orice fel de organizatii. Participantii vor dobandi - prin prezentari interactive, exercitii practice, activitati de grup, simulari si exemple concrete - o intelegere aprofundata si corecta a elementelor fundamentale si a principiilor de baza ale metodologiei Lean Six Sigma. Insusirea si aplicarea principiilor, metodelor si instrumentelor Lean Six Sigma poate constitui nu numai o optimizare dramatica a propriilor activitati, dar si un avantaj competitiv major, in plan organizational.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Cursurile vor fi sustinute de Ion Teohari - International Certified Lean Six Sigma Black Belt.

Inginer in electronica si telecomunicatii, Ion Teohari este consultant in optimizare organizationala, avand o experienta de peste 10 ani atat in proiecte Lean Six Sigma cat si in training. Dupa o perioada de preocupari strict tehnice ca inginer de sistem in Centrul de Calcul al Institutului de Meteorologie si Hidrologie, a trecut, incepand cu 1991 in domeniul privat, activand timp de 8 ani ca Sales Manager in cadrul Net Consulting, una dintre cele mai importante firme de comercializare tehnica de calcul si comunicatii. A urmat, intre 1999 si 2006, activitatea de consultanta specializata IT&C, in calitate de Country Manager Romania pentru Meta Group Inc. USA, numarul doi mondial in consultanta IT&C in acea perioada.

Zonele de specializare si expertiza sunt: Lean Six Sigma Professional Training, Continuous Performance Improvement, Change Management/Transformational Leadership, Business Process Management, Project Management si IT&C Sales. Printre domeniile in care a dezvoltat proiecte de optimizare si programe complexe de training se numara institutiile bancare, companiile FMCG, industria farmaceutica, sistemul de sanatate publica, etc.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Pentru mai multe informatii despre cursurile CODECS puteti accesa www.codecs.ro. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Te asteptam!