Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Programele CODECS de Management de Proiect - Peste 15 ani de traditie in Romania

13 Martie 2017
    

Exista patru categorii de manageri de proiect. Primii sunt cei care fac lucrurile bine si repede, dar scump. Altii le fac bine si ieftin, dar le fac incet. In cea de-a treia categorie sunt cei care reusesc sa le faca si repede, si ieftin, dar nu reusesc sa le faca bine. Iar in a patra categorie ai putea fi tu: cel care va putea duce la capat orice proiect. Si repede, si bine, si eficient.

In perioada iulie - octombrie 2017 CODECS organizeaza mai multe programe de instruire in Managementul Proiectelor.

CODECS are o traditie de peste 15 ani pe piata programelor de Project Management din Romania.

Peste 15 000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de Management de Proiect. Va invitam sa va alaturati acestei comunitati si sa aflati mai multe detalii despre toate etapele unui proiect incepand de la initierea proiectului, risc, estimari necesare si contracte, la planificarea, formarea si conducerea echipei de proiect, executia proiectului/managementul configuratiei, pana la standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor. In urma cursurilor puteti sustine examene de certificare internationala.

  • Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor
  • Este un program cu o durata de 4 luni ce imbina tutorialele in sala, cu activitatile online si proiecte individuale si de grup.
    Cursul este recunoscut ca oferind pregatire valida in Managementul Proiectelor de catre Asociatia Project Management Romania (APMR), afiliata la International Project Management Association (IPMA) Elvetia.
    Scopul principal al programului este acela de a dezvolta o cultura organizationala orientata pe PROIECTE care sa creasca performanta manageriala a firmei si competitivitatea in piata. Programul este acreditat ANC si permite exercitarea profesiei de MANAGER PROIECT (cod COR 242101)
  • Project Management Professional PMP Preparation
  • Cursul Project Management Professional PMP® totalizeaza un numar de 35 ore instruire, fiind structurat in sectiuni care impreunā asigura necesarul de training pentru trecerea cu succes a examenului PMP® in noul sistem de examinare, in vigoare din iunie 2013.
  • AGILE Certified Practitioner (PMI-ACP)® Exam Preparation
  • Programul este destinat persoanelor cu experienta in metodologia de lucru Agile, care isi doresc recunoasterea experientei si a competentelor prin obtinerea certificarii internationale - PMI Agile Certified Practitioner. Prin abordarea sa extensiva, PMI-ACP cuprinde un spectru larg de procedee, cum ar fi Scrum, Extreme Programming (XP), Kanban sau Lean, versatilitatea sa propunand o aplicabilitate intr-o varietate de proiecte.
  • Managementul Riscurilor in Proiecte (Risk Management) „Managementul Riscurilor in Proiecte” va oferă instrumentele, metodele si modelele de formulare necesare pentru managementul riscurilor (Risk Management): privind identificarea riscurilor, controlul si identificarea masurilor de reducere sau eliminare a riscurilor.