Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Reteta de succes a managerului de vanzari

01 Septembrie 2017
    

A fi cel mai bun manager de vanzari nu inseamna sa vinzi singur cat poti de mult, ci sa creezi o forta de vanzari care sa dea rezultate. Zi de zi, managerul de vanzari este chemat sa-si conduca echipa, iar succesul lui depinde de abilitatea de a-si convinge oamenii sa-l urmeze.

Diploma Profesionala in Managementul Vanzarilor este un program CODECS Business School destinat celor aflati in posturi de manageri de vanzari, team leaderilor sau celor care doresc sa-si perfectioneze aptitudinile din acest domeniu. Programul ii va ajuta sa-si formeze si sa-si mobilizeze echipele de vanzari astfel incat sa obtina rezultate remarcabile.
Prin interactiune si prin exercitii de formare a aptitudinilor, participantii vor invata cum sa-si angajeze, sa-si pastreze, sa-si motiveze, sa-si dezvolte si sa-si conduca echipa de vanzari, in asa fel incat sa obtina rezultatele dorite.

Obiectivele Programului Diploma Profesionala in Managementul Vanzarilor



Telul major al acestui program este sa le ofere managerilor de vanzari aptitudinile de care au nevoie pentru a conduce cu succes o echipa de vanzari si sa le arate care sunt calitatile care ii vor conduce la o performanta superioara.
Pe parcursul a 4 luni programul pune la dispozitia participantilor instrumente manageriale complete si ii indeamna sa descopere prin studiu individual sub indrumarea unui tutor concepte adaptate la realitatile de business actuale.
Programul este impartit in sase module, fiecare cu propriile sale obiective. In continuarea fiecarui tutorial particpantii au la dispozitie resurse valoroase pe o platforma web dedicata si sunt antrenati in rezolvarea problemelor si in interactiunea cu colegii de studiu pe un forum online.

Scoala rezidentiala cuprinsa in program este organizata sub forma unui bootcamp in care participantii au parte de simulari si studii de caz dezvoltate pe divese industrii.

In urma evaluarii si a realizarii unui proiect individual participantii pot obtine certificare ANC care permite exercitarea profesiei de DIRECTOR DE VANZARI (cod COR 112018).

Pentru inscrieri si informatii un consultant CODECS va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail sales@codecs.ro.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa calendarul cursurilor open 2017

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!



Te asteptam!