Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Studiaza gratuit la CODECS

11 Iunie 2012
    

Din toamna, primii 5 cursanti clasati primesc inapoi integral taxa de inscriere. Rambursarea taxei se aplica tuturor programelor CODECS oferite in parteneriat cu Open University din Marea Britanie.

CODECS demareaza campania de inscrieri care se va desfasura in perioada 5 iunie - 20 septembrie pentru cursurile care vor incepe in aceasta toamna. Pentru aceasta serie, CODECS va rambursa integral taxa de inscriere absolventilor cu cele mai bune rezultate pentru fiecare dintre programele oferite in parteneriat cu Open University din Marea Britanie. Astfel, primii 5 studenti clasati in urma evaluarilor finale in cadrul programelor de Certificat Profesional in Management, Diploma Profesionala in Management, Supply Chain Innovation, Strategy and Management, Business Operations si Management de Proiect vor fi rasplatiti pentru timpul si efortul depus si vor primi inapoi taxa de inscriere. Rambursarea se va face la un an de la absolvire.

„Initiativa noastra vine ca o completare la nivel de motivare. Stim ca programele de dezvoltare profesionala necesita o investitie consistenta atat ca timp si efort cat si ca bani. Am observat in ultimii ani tendinta ca managerii sa isi plateasca singuri cursurile, aceste persoane facand o dovada clara a angajamentului pentru dezvoltare personala si profesionala. Ei sunt dispusi sa investeasca in cariera si sa foloseasca ceea ce invata in cadrul acestor programe la locul de munca. Totodata, programul de rambursare integrala este dedicat si companiilor care doresc sa investeasca in dezvoltarea profesionala a managerilor si sa creasca nivelul de competitie, respectiv satisfactie”
considera Dr. Rodica Maria Radulescu, director CODECS Business School.

Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania. Alaturi de Open University din Marea Britanie, cea mai mare scoala de business din Europa, CODECS a oferit programe de pregatire manageriala pentru mai bine de 16.000 de cursanti din intreaga tara. Standardele de educatie exceptionale promovate de OUBS au fost recunoscute si acreditate de catre cele mai importante institutii si organisme din domeniu: EFMD in Europa, AACSB in America de Nord si Association of MBAs in Marea Britanie. Programul MBA al OUBS, oferit in Romania de catre CODECS, este singurul de la noi din tara care beneficiaza de aceasta tripla acreditare internationala. Metodele sale inovative de invatare, bazate in primul rand pe activitatea practica, ofera cel mai bun cadru de pregatire pentru dinamica actuala a mediului de business.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.