Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Zilele CODECS la Cluj | 8 - 11 aprilie 2014

07 Aprilie 2014
    

In perioada 8 - 11 aprilie 2014 va asteptam la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca la Zilele CODECS, eveniment dedicat tuturor celor interesati de propria dezvoltare personala si profesionala.

Astfel, prin aceasta manifestare, ne propunem sa facilitam accesul la programele Business School Professional (Certificatul Profesional in Management, Project Management, Business Operations, Supply Chain Innovation, Strategy and Management) dar si la programele de Training Open.

De asemenea, in perioada 8 - 9 aprilie vom fi prezenti si la Targul UNIVERSITARIA. In cadrul targului, CODECS va prezenta programele de pregatire profesionala si personala oferite in Romania alaturi de Open University din Marea Britanie. De asemenea, va fi expusa si oferta de carte de afaceri a Editurii CODECS.

Targul UNIVERSITARIA este organizat anual de Uniunea Universitatilor Clujene in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Cluj si Expo Transilvania S.A. Editiile anterioare au reunit un numar insemnat de universitati atat din tara cat si din strainatate (Ungaria, Elvetia, Austria, Italia, Franta, Germania, Republica Moldova, Marea Britanie, S.U.A.), alte institutii de specialitate, fundatii, edituri, centre culturale, etc.
 

Pentru mai multe detalii accesati http://expo-transilvania.ro/eveniment/2014/EDUKID%20%E2%80%93%20LICEEUM%20-%20UNIVERSITARIA/0/despre-targ


Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS