Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Zilele CODECS la Timisoara | 22 – 24 mai 2014

14 Mai 2014
    

Universitatea de Vest din Timisoara aniverseaza, in luna mai, 70 de ani de existenta, sarbatoare la care sunt invitati sa participe oaspeti de marca, de la Regele Mihai la prim-ministrul Romaniei.

Cei 70 de ani de existenta ai UVT vor fi marcati printr-o serie de evenimente, la care se adauga si Zilele CODECS.

Astfel, in perioada 22 – 24 mai 2014 va asteptam la Universitatea de Vest din Timisoara la Zilele CODECS, eveniment dedicat tuturor celor interesati de propria dezvoltare personala si profesionala. Prin aceasta manifestare ne propunem sa facilitam accesul la programele Business School Professional (Certificatul Profesional in Management, Project Management, Business Operations, Supply Chain Innovation, Strategy and Management) dar si la programele de Training Open.

„Universitatea de Vest din Timisoara este astazi un simbol al invatamantului romanesc, un simbol al succesului. Ne simtim onorati sa avem alaturi de noi un partener atat de valoros impreuna cu care ne dorim sa oferim educatie de calitate studentilor si managerilor din Romania. Cu aceasta ocazie va adresam sincere felicitari si va dorim sa aveti acelasi succes si pentru urmatorii 70 de ani de-acum inainte!” declara Dl. Ionel Marchis, Director General CODECS.

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului veti putea sa vizitati standul CODECS, unde vor fi prezentate atat oferta de programe de pregatire profesionala si personala, cat si colectiile de carte de afaceri ale Editurii CODECS.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS