Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Competente Antreprenoriale, Financiare si Juridice


Va rugam sa completati formularul de inregistrare, astfel veti fi anuntat in cel mai scurt timp posibil despre cea mai potrivita varianta pentru cursurile la care doriti sa participati.


COMPETENȚE ANTREPRENORIALE


Capitalul pentru antreprenorii care cresc idei grozave prin afaceri de succes

Există o prejudecată care ne face să credem că a fi antreprenor presupune doar a avea finanțarea necesară. Ca și cum aceasta ar reprezenta bagheta magică prin care ni s-ar materializa toate obiectivele și am avea succesul garantat. Însă nu doar banii sunt aceia care ne garantează succesul și ne oferă avantajul de care avem nevoie. Pentru că nu a începe afacere este marea provocare, ci a o menține, a o dezvolta și a o trasforma în succes.
De aceea, a crede că avantajul competitiv rezidă în bani poate fi calea cea mai scurtă și mai sigură spre o mare capcană. Până la urmă, în afaceri, totul se rezumă la întrebarea: Care este cel mai bun capital de care am nevoie?
Experiența noastră ne arată că răspunsul la această întrebare este unul singur. Competențele pe care le ai și pe care le dezvolți în mod continuu. Pentru că, dincolo de orice dileme sau provocări cu care te confrunți ca antreprenor, un lucru este cert: Dezvoltarea ta înseamnă dezvoltarea și succesul afacerii tale.

A fi antreprenor este mai mult decât a deține o afacere. Este o perspectivă și un stil de viață.

Și, da! A fi antreprenor nu este deloc ușor, însă, în ciuda tuturor nopților nedormite, a grijilor și a planurilor, zeci și sute de mii de antreprenori se lansează în această călătorie hotărâți să-și ducă viziunea la îndeplinire. Pe ce se bazează sau pe ce ar trebui ei să se bazeze necondiționat?
Pe competențele lor. Acele abilități care, de fapt, constituie capitalul cel mai important, care te ajută să îți transformi viziunea în profit sigur.

De aceea, la @CODECS, am creat programul dedicat exclusiv antreprenorilor, axat pe seturile de competențe de care ai nevoie, fie că te afli în faza de start-up, fie că deja ai o afacere și vrei să îi asiguri continuitatea și succesul:

ASPECTE ACOPERITE:

 1. Management & Leadership antreprenorial
 2. Vânzări și relația cu clientul în mediul antreprenorial
 3. Management de proiect antreprenorial
 4. Strategie și gândire antreprenorială
 5. Comunicare anteprenorială
 6. Mediul digital de afaceri

Start! Condu! Dezvoltă-ți afacerea! Capătă-ți chiar azi #ExcelențăînAntreprenoriat!

Participa la cursul de antreprenoriat organizat de CODECS.

BENEFICII:

Cursul de Competente Antreprenoriale este AUTORIZAT de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională. La finalul cursului, in urma unei evaluari, participantii primesc un certificat de Competente Antreprenoriale si un supliment descriptiv emis de Ministerele Muncii și Educației.
Certificatul este recunoscut în Uniunea Europeană. La cerere se poate elibera si suplimentul EuroPASS.
Certificatul vă poate fi necesar pentru:

 • proiectele finanțate din fonduri europene - inclusiv Startup Nation;
 • în activităţi de consultanţă pentru afaceri;
 • in livrarea de cursuri în domeniul competenţelor antreprenoriale;
 • puncte/credite profesionale pentru profesiile în care acestea sunt necesare.

Structura programului de Antreprenoriat:

Condiții Participare: Studii medii finalizate Durată curs: 4 zile Participare: online sau in Sala Cursul de Competente antreprenoriale este pentru tide daca:

 • vrei sa inițiezi o afacere;
 • ai nevoie de certificare în vederea diferitelor finanțări europene sau naționale;
 • vrei sa înființezi o societate și vor să cunoască forma potrivită și implicațiile acesteia;
 • vrei sa pui în practică idei de afaceri;
 • vrei să elaborezi un plan de afacere;
 • vrei să identifice nevoile pe piața afacerilor;
 • vrei să cunosti legislația specifică mediului de business;
 • vrei sa iti dezvolti comunicarea cu asociații, partenerii de afaceri și angajații.

Dacă te-am convins sau măcar ți-am stârnit curiozitatea, te așteptăm să descoperi Cursul de competențe antreprenoriale marca CODECS pentru acel pas care să facă diferența în creșterea ta profesională și personală. Alegerea îți aparține pe deplin. Noi suntem pregătiți să îți oferim condiții de excelență atât în formarea ta profesională, cât și în ceea ce privește siguranța ta.
Accesează întregul Calendar de cursuri și evenimente CODECS.


Pentru inscrieri si informatii despre programele CODECS un consultant va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: training@codecs.ro; sales@codecs.ro