Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Cursuri Leadership de Inalta Performanta


Va rugam sa completati formularul de inregistrare, astfel veti fi anuntat in cel mai scurt timp posibil despre cea mai potrivita varianta pentru cursurile la care doriti sa participati.


DE LA CONTROL LA ÎMPUTERNICIRE


Scoateti la lumină tot ce-i mai bun in dumneavoastră, pentru a putea scoate la lumină tot ce-i mai bun în oamenii dumneavoastră

Leadership este un cuvânt bogat, plin de sensuri. Stârnesțe în noi idealism, stimulare, speranță și curaj. Este un cuvânt care ne inspiră să dăm tot ce-i mai bun în noi, un cuvânt pe care îl asociem cu oamenii care au avut impactul cel mai important asupra existenței noastre. Pe scurt, leadershipul este o parte semnificativă a răspunsului organizatiilor noastre la orice tip de provocări cărora acestea trebuie să le facă față.

SCOPUL PROGRAMULUI

Acest program de training cu durata de 2 zile, permite cursantilor sa inteleaga in mod real care sunt principiile de baza ale leadershipului si care este rolul unui leader in cadrul unei organizatii.
Cursul Leadership de înaltă performanță - De la control la împuternicire vă învață cum să deveniți un lider remarcabil în organizația dumneavoastră. Principiile și practicile pe care le însușiți prin acest program se întemeiază pe observațiile și cercetările celor mai reputați specialiști din domeniul leadershipului.
 

OBIECTIVE

Obiectivele programului sunt:

  • Intelegerea practicilor liderilor puternici
  • Gasirea unui echilibru intre cele 5 roluri corespunzatoare leadershipului performant
  • Imbunatatirea performantei personale
  • Dobandirea unei viziuni clare si cuprinzatoare asupra viitorului
  • Invatarea unui mod de organizare si gestionare a propriilor prioritati, astfel incat lucrurile importante sa fie tratate inaintea celor minore
  • Sa devina un lider care isi imputerniceste coechipierii, facandu-i sa dea tot ce e mai bun in ei
 

ASPECTE ACOPERITE

Dupa parcurgerea programului de training participantii vor dobandi:

  • Cunostinte referitoare la intelegerea principiilor fundamentale ale leadershipului si abilitati in a folosi aceste cunostinte in organizatia din care fac parte.
 

STRUCTURA SI DURATA PROGRAM

  • Durata programului este de 2 zile consecutive per grupa de cursanti.
  • O zi de training contine 6 ore de lucru efectiv, dispuse in 4 sesiuni de 1 ½ h.

Modulele conțin un număr mare de exerciții individuale și de grup, care fac sesiunile de lucru foarte interactive și îi ajută pe participanți să transpună principiile învățate într-un plan de acțiune personal. Programul poate fi oferit și unor grupuri mari, dar și unui singur lider, în acest caz trainerul jucând rolul unui coach personal.


Vă recomandăm acest program dacă sunteți Manager de departament, Manager de linie, Supervizor, Team-leader sau... pe cale de a fi numit în oricare din pozițiile anterioare.

Pentru inscrieri si informatii despre programele CODECS un consultant va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: training@codecs.ro; sales@codecs.ro