De profesie medic primar, specializarea medicina de familie, cu un doctorat in Managementul Serviciilor Medicale Private, Liliana conduce un grup de firme din domeniul serviciilor medicale cu peste 1000 de angajati.

Liliana s-a specializat in ultimii 13 ani in sustinerea de programe de formare profesionala in domenii ca: management, comunicare, relatii publice, formare de formatori, leadership, managementul performantei, managementul schimbarii, management performant, time management, training for top management teams. Pe langa activitatile de trainer Liliana a desfasurat si activitatea de tutor in cadrul programelor de Master of Business Administration si Certificat Profesional in Management Open University Business School UK.

Liliana a sustinut si diverse evenimente deschise pe teme de Management Performant, Leadreship, Managementul Schimbarii, etc.
Este, de asemenea si autor al unor articole in publicatii de profil (Ziarul Financiar, Financiarul, Wall Street, Cariere), coautor de cursuri medicale si de management, dar si organizator si participant la congrese si simpozioane medicale.