Absolvent al facultatii de Automatica Bucuresti, Bogdan a finalizat cu succes programul MBA The Open University Business School UK.

In calitate de Regional Customer Support Prime for EU and Africa, Bogdan coordoneaza activitatile de suport din Togo, Mali, Burkina Faso si Ciad pentru sistemele dezvoltate de catre Canadian Bank Note si raspunde pentru functionalitatea si upgrade-urile sistemelor instalate in Romania. Functia sa presupune calatorii destul de dese in Africa.

«Aceste calatorii mi se par intotdeauna fascinante deoarece am ocazia sa cunosc persoane foarte diferite si foarte interesante. O calatorie in Africa subsahariana, nu in capitale sau in orasele mari, este aproape o calatorie initiatica. Poti afla raspunsuri la intrebari fundamentale daca intr-adevar te intereseaza teme precum libertatea, fericirea, implinirea.” declara Bogdan.

Bogdan are multe hobby-uri printre care se numara go-ul, aviatia si astronautica. A jucat go in facultate si a revenit acum, dupa mai bine de 20 de ani. Si-a indeplinit si un vis mai vechi - acela de a deveni pilot pe avioane ultrausoare.

«Pilotand o aeronava ultrausoara castigi o dimensiune - din viata in 2D pe care o cunoastem cu totii, pentru cateva ore traiesti viata in 3D - este greu de explicat experienta pe care o traiesti in aer», spune Bogdan.