Maria are o experienta profesionala de peste 10 de ani, din care 7 ani experienta in domeniul achizitiilor - supply chain management - in companii multinationale (Oracle Romania, Erste Group Procurement, Volksbank, Ipsos Interactive Services).

In prezent lucreaza la Oracle Romania unde se ocupa de derularea licitatiilor conform politicii organizatiei pentru tarile din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), negocierea cu furnizorii in vederea selectarii pe cei cu cel mai bun raport calitate-pret, precum si dezvoltarea relatiilor cu furnizorii cheie.

A absolvit Academia da Studii Economice, Facultatea de Relatii Economice Internationale si Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Drept. De asemenea, este dublu masterand – Comunicare de Afaceri in Limba Engleza (ASE) si Dreptul Afacerilor (Universitatea Titu Maiorescu).

Maria a obtinut Certificatul Profesional in Management si Diploma Profesionala in Management The Open University Business School UK. A absolvit diverse training-uri de negociere, comunicare, managementul timpului, in prezent fiind in curs de certificare CIPS (Chartered Institute of Purchasing & Supply).