Dr. Mihail Sadeanu are o experienta profesionala practica si stiintifica de peste 40 de ani in domeniul IT&C, dintre care ultimii 30 de ani au fost destinati guvernarii organizationale IT, precum si managementului programelor, proiectelor si managementului companiilor de IT si de comunicatii mobile.

Dr. Sadeanu a primit titlul de Doctor Inginer in specialitatea calculatoare electronice, in 1986 de la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Romania. In 1991 el a devenit Cercetator Stiintific Principal gradul I in cadrul Institutului de Tehnica de Calcul, Bucuresti. In 1993 a fost instruit in retele de calculatoare IT in Statele Unite, iar apoi a lucrat, tot in SUA, pentru IBM si AT&T intre 1995-1996. Dr. Sadeanu este un referent ACM pentru diverse directii de informatica, a fost numit profesor asociat in ingineria managementului si in 1996 a fost mentionat in Enciclopedia "Who's Who-in Romanian Science and Technique" - Dictionarul Specialistilor, publicat de Editura Tehnica din Romania. Este totodata si autorul celor doua volume "IT&C-Strategic Management of Information Technology and Communications" publicate de Free Press Romania in 2003, si a cartii "New Computer Generation's Architectures and Technologies" publicata de Ecological Foundation Press in 1997. Dr. Sadeanu a fost si co-autorul cartii "Interactive Systems and Conversational Languages" publicata de Editura Tehnica din Romania in 1984. A scris peste 150 de articole tehnice, prezentari si review-uri din 1973 pana in prezent in diverse reviste de specialitate, congrese, simpozioane si review-uri in revista ACM Computing.

In prezent, Dr. Sadeanu detine numeroase certificari internationale de top in domeniile managementului proiectelor si managementului calitatii. Este membru ASAPM/IPMA USA si PMI USA, fiind mentionat ca colaborator final si referent al “aPRO asapm Performance Rated Organization Standard for Assessing Organizational Project Management Performance, 2010” “PMI PMBOK 5-th Edition 2013”, si standardului “ISO 21500:2012 Guidance on Project Management”.