Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Diploma Profesionala in Management


Incepand cu luna mai 2024 CODECS organizeaza o noua sesiune a programului Diploma Profesionala in Management.
Gandit ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management, programul ofera instrumentele si cunostintele privind aspectele functionale ale managementului si totodata dezvolta abilitatile absolut necesare managerilor.

Programul se adreseaza unor categorii largi de persoane si prezinta un interes deosebit si pentru cei promovati in posturi de management, pentru managerii de orice nivel care nu au beneficiat de suficienta pregatire formala in domeniul managerial si care doresc sa-si consolideze competentele in acest domeniu, si specialistii in domenii tehnice, stiintifice si de alte tipuri care doresc sa-si largeasca orizontul de cunostinte si sa-si imbunatateasca perspectivele de cariera.

Structura programului:

  • Modulul 1 - Managementul organizatiilor si al echipelor performante (durata 3 luni)
  • Modulul 2 - Managementul informatiilor financiare si de marketing (durata 3 luni)
  • Modulul 3 - Managementul aprovizionarii si al stocurilor | Managementul productiei si al logisticii (durata 3 luni)
  • Modulul 4 - Viziunea globala asupra managementului (durata 1 luna)

Ce veti obtine parcurgand acest program:

o Accesul la un curs acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si dezvoltat pe baza competentelor din standardul ocupational manager, astfel incat fiecare particpant care finalizeaza cu succes acest curs sa poata sa isi desfasoare activitatea intr-o pozitie de management;
o Certificatul ANC care permite exercitarea profesiei de MANAGER - in urma absolvirii cu succes a cursului si a evaluarii competentelor dobandite. Evaluarea se face de catre o comisie mixta formata din reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Calificari si reprezentanti CODECS.
o Parcurgerea acestui program de instruire va permite participantilor ca, la sfarsitul lui, sa fie capabili sa:
- Inteleaga rolul de manager intr-un context plin de complexitate
- Dobandeasca un set de cunostinte manageriale si isi dezvolte o serie de abilitati absolut necesare unui manager (comunicare, negociere, lucru in echipa, leadership)
- Isi sporeasca eficacitatea si performanta manageriala
- Creasca contributia personala la realizarea obiectivelor organizationale
- Inteleaga si sa se familiarizeze cu modul de utilizare a unor tehnici si instrumente manageriale relevante
- Isi dezvolte gandirea independenta si capacitatea de solutionare a unor probleme concrete de management
- Adopte un limbaj de specialitate propriu practicii de management la nivel international

Programul educational are un pronuntat caracter interactiv iar metoda de studiu imbina activitatile in classroom cu cele online si proiectele individuale cu cele de grup, urmarindu-se astfel atat schimbul de experienta cu tutorii si cu colegii, cat si stimularea creativitatii cursantilor.

Programul este astfel organizat incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala.

Pentru vizualizarea calendarului de curs Click aici

Cursurile pot fi platite si in rate (pana la 3 rate); pentru lista de preturi Click aici


Tutorii detin certificari profesionale cu recunoastere internationala in management si sunt practicieni cu experienta relevanta in domeniu, astfel incat pot impartasi cursantilor succese si esecuri din propria lor viata profesionala. Aflat in centrul procesului de invatare, cursantul, la randul sau, vine cu propriile experiente profesionale.

Peste 30 000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de management. Va invitam sa va alaturati acestei comunitati si sa alegeti cea mai accesibia si profesionista cale catre o cariera in management!

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2022 https://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe pagina nostra LinkedIn, CODECS.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Te asteptam!