Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Invitatie la Leadership de inalta performanta | workshop demo cu participare gratuita | Bucuresti, 29 ianuarie 2015

12 Ianuarie 2015
    


CODECS deschide seria de evenimente cu participare gratuita 2015 cu un workshop demonstrativ cu tema

LEADERSHIP DE INALTA PERFORMANTA - DE LA CONTROL LA IMPUTERNICIRE

Acest workshop le permite participantilor sa dobandeasca instrumente si abilitati pentru schimbarea comportamentului lor dinspre practicile traditionale de control si orientarea catre coaching, facilitare si imputernicire.

Care sunt practicile unui lider puternic? Care sunt rolurile corespunzatoare leadershipului performant si cum se poate gasi un echilibru intre acestea? Care este importanta leadershipului in obtinerea succesului organizational pe termen lung? Vino sa afli raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele, pe care le poti pune chiar tu, in cadrul workshopului demo care va avea loc joi, 29 ianuarie 2015, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

BENEFICIATI DE 10% DISCOUNT DIN TAXA DE PARTICIPARE LA CURS (220 EURO + TVA / PARTICIPANT*), DACA VA INSCRIETI PE LOC LA CURSUL LEADERSHIP DE INALTA PERFORMANTA DIN PERIOADELE 14-15 FEBRUARIE 2015 SAU 21-22 MARTIE 2015.

* in aceasta suma sunt incluse materialele de curs, mesele de pranz si coffee-break-urile


° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °
 

Workshopul Leadership de inalta performanta va fi sustinut de Dr. Liliana Hagicalil.

De profesie medic primar, specializarea medicina de familie, cu un doctorat in Managementul Serviciilor Medicale Private, Liliana conduce un grup de firme din domeniul serviciilor medicale cu peste 1000 de angajati. Liliana s-a specializat in ultimii 13 ani in sustinerea de programe de formare profesionala in domenii ca: management, comunicare, relatii publice, formare de formatori, leadership, managementul performantei, managementul schimbarii, management performant, time management, training for top management teams. Pe langa activitatile de trainer Liliana a desfasurat si activitatea de tutor in cadrul programelor de Master of Business Administration si Certificat Profesional in Management Open University Business School UK.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °
 

Participarea la workshop este gratuita si se face pe baza de inscriere.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!