Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Webinar Lean Six Sigma | Optimizarea Proceselor| Imbunatatire Continua

11 Ianuarie 2022
    

Organizatiile moderne au cel putin un obiectiv comun: optimizarea continua a proceselor de business pentru cresterea performantei.

Te invitam la CODECS să afli cum identifici setul corect de procese de business in vederea optimizarii; vei afla de ce Lean Six Sigma este una din cele mai utilizate metodologii de imbunatatire a proceselor.

CODECS va invita la un webinar cu participare gratuita unde vom vorbi despre optimizarea proceselor de business

CODECS te invita la un webinar cu participare gratuita unde vom vorbi despre optimizarea proceselor de business alaturi de trainerii certificati international Alexandru Chirciu si Alex Cirnaru V-ati propus sa contribuiti cu mai multa eficacitate la optimizarea proceselor in organizatia dumneavoastra? Vreti sa luati decizii utilizand o metodologie riguroasa de crestere a capabilitatii si de reducere a defectelor in orice proces? Va doriti sa dobanditi o intelegere aprofundata si corecta a elementelor fundamentale si a principiilor de baza ale metodologiei Lean Six Sigma, adaptata la specificul de business din Romania?

Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, va invitam sa aflati mai multe detalii despre metodologia Lean Six Sigma in cadrul webminarului demonstrativ care va avea loc marti, 11 ianuarie, incepand cu ora 18:00, online pe platforma ZOOM