Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Finante pentru nonfinantisti

07 Octombrie 2013
    

In perioada 2-3 noiembrie 2013 CODECS organizeaza la Bucuresti programul de training Finante pentru nonfinantisti, care trateaza principalele aspecte legate de rolul functiilor financiare intr-o organizatie, precum si care este procesul de construire si gestionare a bugetelor.




Obiectivele programului
vizeaza:
- deprinderea principiilor de baza si termenii uzuali folositi in analizele financiare;
- evaluarea si folosirea informatiilor financiare;
- constientizarea informatiilor financiare necesare in luarea deciziilor.

La finalul cursului, participantii vor dobandi cunostintele de management financiar necesare in managementul unei organizatii (instrumente si proceduri financiare, costuri si decizii financiare, bugete).

Cursul se va desfasura pe parcursul a doua zile. O zi de training dureaza 6 ore de lucru efectiv, impartite in 4 sesiuni de o ora si jumatate. Pentru mai multe informatii despre programul de training Finante pentru nonfinantisti puteti accesa curricula https://www.codecs.ro/images/FinanteNonfinantisti.pdf.

Pentru inscrieri si intrebari despre programele CODECS Training Solutions un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email training@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network
 
Va asteptam!