Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Participa la Workshop-ul Gratuit – Certificarea PMP

16 Noiembrie 2016
    

CODECS va invita pe 24 Noiembrie la workshop-ul gratuit - Certificarea PMP. Vom discuta despre importanta Certificarii PMP, despre modul in care trebuie tratate toate aspectele specifice examenului, modalitati de evitare a greselilor tipice si prezentarea strategiei de testare PMP® precum si despre pasii de pregatire a examenului, toate acestea alaturi de Mihail Sadeanu.

Administrat de catre Project Management Institute (PMI®), PMP® este programul de certificare profesionala in Project Management cu cea mai larga acoperire internationala. Totalizand un numar de aproximativ 530.000 profesionisti certificati in peste 140 de tari, programul PMP® certifica atat experienta profesionala in domeniu, cat si cunostintele din standardul international PMBOK® Guide Fifth Edition, elaborat de catre PMI®.

Participarea se face pe baza de inscriere in limita locurilor disponibile. Workshopul se desfasoara in intervalul 18:00-20:00 la Centrul de training CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Inscrierile sunt posibile prin completarea formularului

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS Training Solutions puteti accesa https://www.codecs.ro/codecs-training-solutions/. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email training@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.