Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Proiectul tau din Vara aceasta | Summer Project

31 Mai 2019
    

Pentru mulți dintre noi, vara este o perioadă lentă la birou. Pe măsură ce mulți oameni părăsesc biroul pentru vacanțe și călătorii, ritmul muncii încetinește. Este ușor să încetiniți și să amânați munca pana la toamnă. Nu cădeți în acea capcană de "tăiere" a verii ca o cauză pierdută.
Care este soluția? Lucrați pe un proiect de vară! Este o modalitate excelentă de a merge mai departe și de a rămâne capacitat în timpul verii. În plus față de beneficiile imediate, finalizarea unui proiect de vară vă va pregati pentru toamnă.
Fără un proiect bun de vară, puteți cădea în obișnuința de a naviga pe internet toată ziua, în loc să realizați ceva la care vă veți mândri la sfârșitul anului.
Ce face un proiect de vară sa fie bun?
Pe măsură ce vă gândiți la ce să lucrați vara asta, iată câteva aspecte care trebuie luate în considerare:
Învăţare. Un proiect de vară bun vă oferă șansa de a învăța noi abilități cum ar fi îmbunătățirea abilităților tehnice sau soft skills. De exemplu, provocarea de a invata metodologia Lean Six Sigma - care ar putea funcționa ca un proiect de vară.
Provocare. Un proiect de vară bun reprezintă o provocare și o pauză de la status quo - lucrul prin incertitudine face parte din experiență.
Networking. Proiectul de vară este un moment excelent pentru a vă conecta cu alte persoane, astfel căutați o modalitate de a vă conecta cu alte persoane în legătură cu proiectul dvs.
Durată. Gestionati proiectul pentru a fi finalizat în aproximativ sase până la opt săptămâni. Scopul acestui exercițiu este de a profita de "lunile de vară lentă".
Fun / satisfacție. Imaginați-vă la sfârșitul experienței - veți fi fericit că ați finalizat-o? Acest factor este strâns legat de factorul de provocare.
Înarmați cu factorii de mai sus, sunteți gata să începeți un proiect de vară de succes și satisfăcător.
CODECS sustine proiectele voastre de dezvoltare din vara asta si va propune o colectie de programe de dezvolatre personala si profesionala la preturi …. de vara 😊

Descarcati brosura CODECS Summer School 2019 si demarati proiectul vostru de vara. Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2019 https://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe pagina nostra LinkedIn, CODECS.