Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

#backtotheREALMANAGEMENT

21 Noiembrie 2023
    

#BacktotheRealManagement


A fi manager in ziua de azi inseamna a avea o munca dificila si pretentioasa, care necesita o serie de aptitudini, atitudini si comportamente distinctive. In cadrul programelor CODECS Business School Professional le prezentam pe cele mai importante dintre ele. Impreuna identificam principalele componente ale realitatii si muncii unui manager, aratandu-va cum va puteti dezvolta si organiza pentru a dobandi eficacitate si succes in rolul dumneavoastra de manager performant.
Munca de manager in organizatiile moderne nu este nicidecum usoara. Niciun context nu seamana cu celelalte. O decizie "corecta" luata azi intr-o organizatie s-ar putea dovedi complet "gresita" intr-alta zi sau intr-alta organizatie. Prin urmare, in management nu exista o cale unica pe care sa o putem considera "calea cea dreapta". Este un adevar pe care il recunoastem. Exista totusi ceea ce se numeste "intelepciunea" exemplelor pozitive: practici si comportamente care au fost deja testate si verificate si s-au dovedit utile si capabile sa aduca rezultatele dorite de manageri. si pe acestea le-am inclus in cadrul programului Diploma Profesionala in Management la locurile potrivite. Dar chiar si o "buna-practica" are nevoie de adaptare: managerul dispune adesea de prea putin timp sau resurse si este nevoit sa se descurce cat mai bine cu ceea ce are.
Aceasta este ceea ce se numeste "arta managementului": sa faci ceea ce se poate in cel mai bun mod posibil in conditiile date, pentru a reusi sa indeplinesti, prin intermediul altor persoane, scopurile urmarite de organizatie.
Programul Diploma Profesionala in Management CODECS, gandit ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management, ofera instrumentele si cunostintele privind aspectele functionale ale managementului si totodata dezvolta abilitatile absolut necesare managerilor.
Ar fi mult mai simplu pentru toti daca managementul (ca si viata insasi) s-ar desfasura intr-o maniera clara si constanta, dar lucrurile stau rareori asa intr-o organizatie reala. Managementul este complicat. Adesea sunt mai multe lucruri care se petrec deodata. Un punct slab al celor mai multe carti despre management este ca trateaza pe rand fiecare fateta a managementului si de-abia la sfarsit explica in ce fel pot fi ele abordate laolalta. Cele mai multe programe de training si instruire manageriala prezinta managementul ca pe o succesiune de actiuni clare, cu inceput si sfarsit. Noi am structurat altfel programul CODECS Diploma Profesionala in Management, in asa fel incat sa intelegeti fiecare subiect din management.
Desigur, unele subiecte atacate la inceput vor incepe sa capete mai mult sens de-abia mai incolo, dupa ce veti finaliza toate modulele programului - dar trebuie sa incepem de undeva, nu? Vom incepe prin a privi la ceea ce fac managerii. Clarificarea scopurilor si rolurilor managerului va va ajuta sa intelegeti si sa acumulati cunostintele si aptitudinile pe care dorim sa vi le formati. De asemenea, va va ajuta sa identificati componentele esentiale ale actiunilor - multe si solicitante - pe care le indepliniti in munca dumneavoastra de zi cu zi si sa faceti legatura intre ele. Astfel primul modul din cele 4 ale programului, este un curs de sine statator - Modulul 1 - Managementul organizatiilor si al echipelor performante (durata 3 luni). O noua sesiune incepe in februarie 2024.
**************************************************************************

Diploma Profesionala in Management | Business School Professional
✔ 4 cursuri ✔ 10 luni ✔ Tutoriale in sala ✔ Activitati online ✔ Scoala Rezidentiala ✔ Evaluare si Certificare


STRUCTURA PROGRAMULUI:
Modulul 1 - Managementul organizatiilor si al echipelor performante (durata 3 luni)
Modulul 2 - Managementul informatiilor financiare si de marketing (durata 3 luni)
Modulul 3 - Managementul aprovizionarii si al stocurilor | Managementul productiei si al logisticii (durata 3 luni)
Modulul 4 - Viziunea globala asupra managementului (durata 1 luna)


Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa Business School Profesional CODECS, iar pentru calendarul cursurilor open 2023 http://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82 si la adresa de e-mail training@codecs.ro.
Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!