Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Termeni si conditii


Prin accesarea/vizitarea website-ului sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate mai jos, vă rugăm să îi citiți cu atenție:

Definiții și Termeni


Site-ul www.codecs.ro este operat de societatea SC CODECS SA, cu sediul în București, str. Agricultori, nr. 37-39, Sector 2, Cod unic de inregistrare RO 4899270, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J40/25535/1993, 021 252 51 82, email: training@codecs.ro
Furnizor: societatea comercială SC CODECS SA, furnizor de formare profesională, cu sediul în București, str. Agricultori, nr. 37-39, Sector 2, Cod unic de inregistrare RO 4899270, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J40/25535/1993, 021 252 51 82, email: training@codecs.ro.
Cumpărător: persoana fizică/juridică sau orice entitate care își face un Cont în Site sau efectuează o inscriere în site.
Client – persoana fizică/juridică care are sau obtine acces la CONȚINUT prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către codecs.ro (telefonic, electronic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între codecs.ro și acesta și care necesita crearea și utilizarea unui CONT
Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii
Site – domeniul www.codecs.ro și subdomeniile acestuia
Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Furnizorului, prin intermediul site-ului intenția sa de a achiziționa un serviciu/curs de pe site.
Serviciu: orice serviciu/curs/carte care urmeaza a fi furnizate de catre Furnizor Cumpărătorului ca urmare a comenzii
Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

Politica de livrare


Cumpărătorul poate alege cursuri la care să participe, utilizând interfața www.codecs.ro.
Cumpărătorul poate accesa orice curs, din oferta disponibilă, în limita locurilor disponibile și a criteriilor de eligibilitate stabilite pentru fiecare curs în parte. Cumpărătorul se poate înscrie pentru cursuri ale căror perioade și intervale orare sunt comunicate pe site-ul codecs.ro.
Pentru efectuarea unei inscrieri valide pentru un curs, Cumpărătorul va trebui să furnizeze anumite date personale pe care trebuie să le completeze în câmpurile dedicate din secțiunea „Formular de înscriere”. În cazul în care datele furnizate sunt incomplete sau incorecte, CODECS SA își rezervă dreptul de a nu valida înscrierea și de a nu rezerva locul la curs.
In urma înscrierii, CODECS SA expediază Cumpărătorului informații suplimentare despre curs și documentele cerute pentru înscriere, precum și o factură proformă (care servește totodata drept confirmare a rezervării locului la curs). Aceasta va fi expediată Cumpărătorului pe adresa de e-mail completată de către acesta în secțiunea formularului on-line de înscriere.
CODECS SA are dreptul de a modifica fără vreo notificare prealabilă data de desfășurare a cursului, trainerul precum și locația de desfășurare. Cursanții înscriși la un curs vor primi notificari pe adersa de e-mail sau prin telefon privind modificările apărute. În cazul modificării datei și dacă utilizatorul a achitat deja taxa de participare, acesta poate solicita restituirea taxei sau reprogramarea pentru un curs la o dată ulterioară.
Factura proforma se poate achita prin:
- transfer bancar in cont bancar nr. RO20RNCB0082160232730001 deschis la Banca Comerciala Romana S.A
- plata in numerar la casieria CODECS SA din București, str. Agricultori, nr. 37-39, Sector 2
- on-line cu cardul doar daca Cumparatorul solicita si doar in urma generarii unui link de plata pentru factura proforma emisa.

În cazul în care Cumpărătorul renunță la curs cu mai puțin de 3 zile lucrătoare înainte de începerea (sau după începerea cursului), Furnizorul va reține cu titlu de daune-interese, 50% din valoarea totală a cursului.
Neachitarea integrala a facturii proforme până la aceaste termene limită atrage după sine renunțarea de a participa la curs.

Desfășurarea cursurilor se realizează, în funcție de cum este specificat în anunțul de înscriere respectiv:
– online, prin intermediul aplicațiilor de videoconferință comunicate de CODECS SA pentru fiecare tip de curs în parte (ex. Zoom, GoToMeeting, Google Classroom). Pentru parcurgerea unui curs online, utilizatorul declară pe propria răspundere că are acces la internet și la mijloacele electronice necesare parcurgerii pregătirii teoretice în sistem „online”, fiind în sarcina să dețină mijloacele electronice (PC, camera web, microfon) și de conectare (conexiune stabilă la Internet)
– la sală, la punctul de lucru al Furnizorului situat în București, str. Agricultori, nr. 37-39, Sector 2 Pentru ambele modalități Cumpărătorul va intra în posesia seriviciilor/cursurilor la datele și după orarul stabilit la înscriere.

Politica de anulare


Dacă Cumpărătorul achită taxa de participare (integral sau parțial) și ulterior, din orice fel de considerente, nu mai dorește sau nu mai poate să participe, acesta poate solicita și primi returnarea sumelor achitate în următoarele condiții:
-rambursare integrală, daca renunțarea este comunicată în scris către CODECS SA cu cel putin 15 zile înainte de data începerii cursului.
-rambursarea 50% din valoarea totală a cursului, în cazul plăților complete, dacă renunțarea este comunicată în scris către CODECS SA cu cel puțin 3 zile lucrătoare înainte de data începerii cursului.
CODECS SA, va returna în termen de 14 zile sumele prevăzute mai sus în contul bancar indicat de Cumpărător numai dupa ce acesta a consimțit datele pentru realizarea transferului prin completarea unui formular de returnare, ce va fi comunicat de către Furnizor Cumpărătorului.
In cazul plăților online prin link de plata, Furnizorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărator, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de catre banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poarta numai Cumpărătorul.
Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevarate la data plasării Comenzii.
Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte că Furnizorul poate să il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Furnizor, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.
Furnizorul poate anula Comanda efectuata de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fară ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în urmatoarele cazuri:
– neacceptarea de catre banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;
– invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de CODECS SA, în cazul plății online;
– datele furnizate de catre Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;

Cumpărătorul va avea întotdeauna dreptul de a delega o alta persoană pentru a participa la curs, respectând criteriile de eligibilitate, fără să achite vreo taxă suplimentară și cu singura condiție de a anunța în scris CODECS SA cu cel puțin 24 de ore înainte de data de începere a cursului.
Toate tarifele aferente serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în EURO și nu includ T.V.A. Factura proforma va fi generata in lei (RON) la cursul BNR din ziua emiterii.

Drepturi de proprietate intelectuală

Drepturile de autor asupra acestui website aparţin CODECS SA şi se află sub protecţia legilor române şi internaţionale în materie. Toate drepturile rezervate. Folosirea serviciilor oferite de către www.codecs.ro presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse aici.
Termenii şi condiţiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către furnizor, fără notificarea prealabilă a utilizatorului.
Acest website, în întreg sau în parte, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat în orice fel în scop comercial fără acordul expres scris al CODECS SA.

Disclaimer Orice utilizator care vizitează acest website o face pe propriul său risc. Materialele şi informaţiile conţinute în acest website sunt furnizate în scop de informare generală.
CODECS SA nu garantează în nici un fel:
(a) acurateţea sau caracterul complet al informaţiei sau al materialelor cuprinse în acest website (incluzând erori faptice, tipografice şi tehnice);
(b) disponibilitatea spre folosire a oricăror mărci, creaţii sau materiale aflate sub protecţia drepturilor de proprietate intelectuală şi aparţinând unor terţi;
(c) prezenţa sau absenţa oricăror viruşi pe care terţe părţi îi pot ataşa acestui website fără cunoştinţa sau acordul CODECS SA;
(d) orice software care poate fi descărcat, copiat sau folosit în orice fel pe acest website; sau
(e) utilitatea conţinutului acestui website, în întreg sau în parte.

Politica de confidenţialitate

Informatii personale si confidentialitate CODECS SA respecta dreptul la intimitatea informatiilor personale si va folosi informatiile colectate de site-ul www.codecs.ro doar in scopurile declarate.
Politica de confidentialitate reprezinta modalitatea in care utilizam datele personale primite de la dumneavoastra atunci cand vizitati siteul CODECS SA.
Ca urmare a utilizarii de catre dumneavoastra a siteului, CODECS SA poate obtine diverse informatii personale despre dumneavoastra (nume, prenume, telefon fix si/sau mobil etc.) atunci cand solicitati informatii despre unul dintre cursurile organizate de noi, atunci cand ne trimiteti un mesaj sau cand va exprimati opinia fata de serviciile oferite de compania noastra noastra. Informatia privind datele dvs. personale va fi prelucrata de catre CODECS SA in conformitate cu prevederile Legilor nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor companiei, cum ar fi:
– oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
– solutionarea intrebarilor, solicitarilor, propunerilor si sugestiilor dumneavoastra;
– procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
– emiterea documentelor de facturare;
– realizarea marketingului produselor si serviciilor CODECS SA, realizarea studiilor de piata si de produs;
– contactarea dumneavoastra prin telefon, posta, email, fax, mesaje text,etc., in legatura cu oferte de produse si servicii ale CODECS SA;
– alocarea sau oferirea unor eventuale discounturi sau beneficii.

Protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

În conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date (Regulamentul general privind protecția datelor - General Data Protection Regulation „GDPR”), CODECS SA prelucrează date cu caracter personal, cu respectarea principiilor menționate în legislația incidentă, în scopuri legitime. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează cu respectarea cerințelor legale și în condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor fizice/juridice vizate.