Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

6 carti de Project Management pentru managerii de proiect performanti

14 Martie 2023
    

6 carti de Project Management
pentru managerii de proiect performanti

La CODECS gasiti o intreaga coletie de carti dedicate managementului de proiect care au stat la baza dezvoltarii programelor de training si certificare in project management. Un manager de proiect trebuie sa aiba o baza solida ce cunostinte in domeniu, teoretice, pe care sa poata acumula experienta practica relevanta.
Am realizat o selectie de 6 manuale de management de proiect, de referinta, publicate la editura CODECS si integrate in programele de instruire in managementul proiectelor.

Manualul GOWER de management de proiect

Manual conceput ca o enciclopedie cuprinzatoare a domeniului. Se adreseaza, ca lucrare de referinta, managerilor practicieni, dar si trainerilor si studentilor. Foarte util pentru persoanele care se pregatesc pentru examenele de obtinere a atestatelor in domeniul managementului de proiect.

Autor: R. Turner, S. Simister | Pagini: 762 | Pret: 140 RON
Comanda

Management de proiect – Abordare sistemica

Management de proiect – Abordare sistemica este o monumentala lucrare de referinta in domeniu, continand practic toate aspectele pe care trebuie sa le cunoasca cineva care are de-a face cu aceasta disciplina, de la definitii, concepte si teorii fundamentale, pana la aspectele practice ale organizarii, managementului si muncii cu oamenii. Prezentarea conceptelor este deopotriva meticuloasa si sintetica, sub forma listelor si tabelelor, cu explicatii, comentarii si figuri lamuritoare. Autorul include un mare numar de studii de caz, teste, intrebari, exercitii si probleme.

Autor: Harold Kerzner | Pagini: 1064 | Pret: 165 RON
Comanda

Lectii de Management de Proiect

Lectii de management de proiect este o carte neobisnuita, pentru ca in loc de ariditatea tipica a lucrarilor din acest domeniu, va ofera un set de 50 de lectii reprezentative, extrase din experienta reala a mai multor manageri de proiect.Cartea se bazeaza pe metodologia TenStep Project Management Process - o metodologie flexibila si scalabila de abordare a proiectelor, care va arata cum sa realizati managementul oricarui proiect, indiferent de dimensiune.

Autor: Tom Mochal; Jeff Mochal | Pret: 40 RON
Comanda

Managerul de proiect | Maiestrie in livrarea proiectelot

Cateva dintre temele acestei carti: Ce inseamna succesul in livrarea unui proiect? Cum comunicam cu cei implicati in proiect? Cum definim obiectul proiectului si cum il punem in miscare? Care este stilul optim de management intr-un proiect? Cum putem obtine cele mai bune rezultate de la echipa de proiect? Cand putem ucide (in mod constructiv) un proiect?

Autor: Richard Newton | Pagini: 284 | Pret: 40 RON
Comanda

Preluati Conducerea - Aptitudini interpersonale pentru managerii de proiect

Managerul care este capabil si dispus sa realizeze schimbari substantiale in organizatia sa are in fata un viitor luminos. Climatul economic actual este turbulent, de aceea organizatiile trebuie sa-si modifice obiectul activitatii si modul in care isi realizeaza acest obiect mult mai rapid decat in trecut.

Autor: David Boddy, David Buchanan | Pagini: 203 | Pret: 20 RON
Comanda

Management de proiect

Considerata in toata lumea o adevarata biblie a domeniului, cartea trebuie sa se afle neaparat pe masa oricui doreste sa se lanseze in managementul de proiect de orice fel.
Autor: Dennis Lock | Numar pagini: 520 | Pret: 35 RON
Comanda