Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS recomanda Business Essence Leadership, sustinut de Dr Menis Yousry | 9-10 februarie 2016, Hotel Capital Plaza Bucuresti

19 Ianuarie 2016
    

Dupa 25 ani de practica si cercetare in psihologia comportamentului uman si neurobiologie, dintre care 15 in sistemul national de sanatate al Marii Britanii, Dr Menis Yousry a creat un concept experiential, in care limitele subconstiente ale unui lider de business sunt vazute, traite si... solutionate. Cercetarea si practica sa au la baza ideea ca profilul liderului complex, cu rezultate de succes, poate fi scanat cu usurinta prin concepte experientiale, care aduc din subconstient in planul constient acele mecanisme si protectii create de dinamica minte-emotie-comportament, care ne pot determina sau impiedica sa devenim liderul pe care ni-l dorim. Aceasta se traduce intr-un business eficient si intr-o viata prospera, aliniata valorilor si intentiilor personale.

Programul Essence Business Process, creat si facilitat de Dr Menis Yousry, introduce astfel un set de perspective inovatoare pe parcursul a 2 zile de curs, pentru a descoperi modul in care liderii eficienti invata cum sa conduca mai putin prin metode cognitive si mai mult prin caracteristici ale creierului drept, precum empatie si incredere.

Cursul Business examineaza leadership-ul si comportamentul din interior in afara si foloseste exercitii care oglindesc interactiunea de zi cu zi de la locul de munca, scotand in evidenta cum modul in care oamenii vad viata ii pot impiedica din a fi lideri eficienti.

Folosind abordarea Procesului Essence, Dr. Menis Yousry lucreaza cu oamenii intr-un context extrem de puternic de grup si interactiune interpersonala care le permite cursantilor sa exploreze propriile adancuri emotionale. Procesul Essence dezvolta capacitatea si forta mintii dincolo de imaginatie, spre o noua cunoastere, dezvoltandu-le participantilor abilitatea de a gasi pacea si armonia din interior in exterior. Este o abordare simpla, de autocunoastere, condusa cu blandete si intr-un mod direct, care sprijina oamenii sa isi schimbe perceptia legata de lume si de viata, intr-un mod sanatos si functional.

Cursul este adresat oamenilor de afaceri si persoanelor din pozitii de management de top, dar si tuturor celor ce doresc sa se dezvolte profesional si personal.

Pe durata cursului, liderii participanti isi vor devolta capacitatea de a raspunde imediat situatiilor negative, incerte si riscante, intr-un mod care creeaza siguranta si suport.

  • Masterclass-ul are loc o data la doi ani in Romania, sesiunea din 2016 desfasurandu-se intre 9-10 februarie 2016, la Hotel Capital Plaza Bucuresti si anual intr-o alta tara europeana.
  • Pretul cursului este de 650 euro + TVA
  • Cursul se tine in limba engleza, cu traducator simultan pe parcursul celor doua zile.

Inscrierea se face completand formularul online, la: https://goo.gl/cIIYpl.