Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS recomanda BUZZ!Camp | Editia a 10-a | 24 octombrie – 31 noiembrie 2013

10 Octombrie 2013
    

Inspire Group organizeaza cea de-a 10 editie a evenimentului BUZZ!Camp, fostul BizCamp, in perioada 24 octombrie – 31 noiembrie 2013. Companiile sunt invitate sa intalneasca tinerii cu potential, cu aspiratii la cel mai inalt nivel, dornici sa descopere cheia succesului.

Editia din aceasta toamna, o editie aniversara, aduce teme noi, speaker de success, care isi pot impartasi experientele, concursuri si premii pentru participanti. Cea mai mare surpriza a editiei este reprezentata de implicarea lui Ivan Patzaichin, in calitate de ambassador al evenimentului. Marele sportiv, interesat de dezvoltarea si viitorul tinerilor, va fi prezent in cadrul conferintei pe tema “Accepta provocarile, indrazneste sa gresesti”, pe 19 noiembrie, la Bucuresti.

Maratonul BUZZ!Camp incepe pe 29 octombrie la Sibiu, continua la Brasov, Iasi, Cluj, Galati, Timisoara si Bucuresti si se incheie pe 31 noiembrie la Chisinau. Sunt selectati cei mai buni 300 de tineri dintre cei inscrisi, in baza informatiilor din CV si a formularului de inscriere, care vor avea ocazia de a interactiona cu cele mai mari companii, precum Mercedes-Benz, Accenture, Lidl, Arvato, Orange Romania, Raiffeisen Bank si multi altii, atat in cadrul workshop-urilor cat si in timpul pauzelor, la fotoliile de consiliere.

BUZZ!Camp este un eveniment de dezvoltare in cariera care se adreseaza deopotriva tinerilor interesati de o evolutie constanta si de durata, cat si companiilor care isi doresc sa investeasca in viitorul tinerilor si, implicit, in dezvoltarea propriei companii. Fiecare zi a evenimentului cuprinde conferinte si workshop-uri pe teme de dezvoltare personala si orientare in cariera.

Pentru intrebari legate de participare si implicare in proiect puteti trimite un mail la sales@inspiregroup.ro sau suna la +40724.43.36.67.

Va asteptam!