Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS recomanda Cluj Business Days | 25-26 septembrie | Grand Hotel Italia

16 Septembrie 2013
    

In perioada 25-26 septembrie, va avea loc la Cluj cea de-a 12-a editie din suita de evenimente Business Days, care isi propun, asa cum arata si motto-ul acestora, sa ofere "inspiratie, experienta si oportunitati celor care vor sa genereze valoare in Romania". Cluj Business Days, cel de-al treilea eveniment din seria celor patru din acest an, va fi gazduit de Grand Hotel Italia.

Comunitatea de afaceri din Cluj si din intreaga zona centrala a tarii va avea ocazia sa se conecteze la preocuparile si solutiile de ultima ora legate de succesul in business, alaturi de 60 de speakeri de top din tara noastra (antreprenori, manageri din companii de top, investitori, experti in diverse domenii). Discutiile, reunite sub tema generica „Antreprenoriat si management de succes”, vor fi prilejuite de cele 16 workshopuri, 4 conferinte si 4 mese rotunde din cele doua zile ale evenimentului.

“La editia de la Cluj Napoca, preocuparea noastra de a sustine dezvoltarea start-up-urilor in Romania prinde noi valente. Am creat astfel noi oportunitati prin care sa ii ajutam pe antreprenorii aflati la inceput de drum. Actiunile gandite in acest sens sunt concentrate pe trei directii: testarea ideii de afaceri, produsului sau serviciului, beneficiind de prezenta si feedback-ul audientei, intalniri cu investitori si mentori, precum si promovarea afacerii prin prezentari de 3 minute in fata antreprenorilor si a managerilor prezenti”, spune Laszlo Pacso, coordonatorul proiectului.

Cu o arhitectura unica in Romania, evenimentele Business Days le ofera participantilor posibilitatea de a asimila informatii pe trei paliere, astfel incat sa aiba un castig triplu: inspiratie, idei si posibili parteneri de afaceri:

* Conferinte - care au rolul de a-i incarca de energie pozitiva pe cei prezenti si a le oferi idei, prin analize ale tendintelor si ale oportunitatilor de dezvoltare;
* Workshopuri - care au rolul de a dezvolta abilitati prin schimb de experienta si interactivitate. Focusul se pune pe componenta practica, pe studii de caz si sesiuni de intrebari si raspunsuri, prin care participantii pot sa-si prezinte problemele pentru a gasi idei, solutii si chiar resurse pentru a le rezolva;
* Sesiunile formale de business networking – cu rolul de a genera oportunitati de business si de a identifica potentiali parteneri sau colaboratori. Stabilirea intalnirilor la eveniment este facilitata prin aplicatia mobila meet me, utilizata de participantii interesati de a face matchmaching la locul evenimentului. Aplicatia meet me dezvoltata de organizatori permite cautarea, filtrarea si sortarea bazei de date a participantilor, dupa 4 criterii: domeniu de activitate, functie, companie si nume.

Costurile tichetelor de acces precum si formularul de inscriere se gasesc pe pagina dedicata cluj.businessdays.ro.

Va asteptam!