Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS recomanda HR Summit 2016

18 Ianuarie 2016
    

Anul 2016 aduce in atentia industriei de Resurse Umane si Management din Romania o noua serie de evenimente HR Summit in cei 3 poli regionali: Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi. Specialistii in Resurse Umane isi dau intalnire la HR Summit pentru a discuta tendintele din domeniu si pentru a identifica noi strategii de dezvoltare, atat la nivel personal, cat si la nivel de companie.

Din 2013 si pana in prezent, Conferinta de Resurse Umane s-a bucurat de 8 editii de succes, prin care si-a consolidat pozitia de cea mai importanta platforma regionala dedicata specialistilor si managerilor de HR.
 
Prima intalnire cu specialistii HR are loc pe 17-18 martie la Cluj-Napoca!

HR Summit Cluj-Napoca va reuni la aceasta editie profesionisti HR, manageri, headhunters, consultanti, administratori de companii, furnizori de servicii HR, reprezentanti media, dar si alti pasionati ai acestui domeniu.

Participantii vor avea ocazia de a intalni speakeri de la unele dintre cele mai mari companii din Romania, care, prin prezentari, workshop-uri, dezbateri si studii de caz, ii vor ajuta sa identifice noi strategii de dezvoltare profesionala. De asemenea, vor fi abordate teme de un real interes, teme prin care se pot identifica idei valoroase cu potential de crestere.

HR Summit are in structura si zona expozitionala, componenta dedicata furnizorilor de servicii si produse necesare desfasurarii activitatii de Resurse Umane. Acest spatiu permite expozantilor sa intre in contact direct cu publicul tinta, iar participantilor le ofera ocazia sa ramana conectati cu tehnologia HR.

Mai multe detalii despre eveniment, inscriere si speakeri gasiti pe www.cluj.hrsummit.ro.

Va asteptam alaturi de noi!