Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Construieste-ti cariera de manager alaturi de CODECS!

24 Iunie 2014
    

CODECS anunta sesiunea de inscrieri din seria de toamna pentru programul de Certificat Profesional in Management, ale carui cursuri se desfasoara in perioada octombrie 2014 – martie 2015. Programul este oferit in parteneriat cu Open University Business School din Marea Britanie si are o traditie de peste 20 ani pe piata din Romania.

Obtine acum Certificatul ANC care permite exercitarea profesiei de MANAGER | Cod COR 112029!

Cursurile programului sunt elaborate pe baza metodologiei si a materialelor Open University Business School si sunt certificate de CODECS. De asemenea, cursurile sunt autorizate de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului prin ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) care indeplineste rolul de autoritate nationala pentru calificari profesionale.
 
  • Pentru inscrierea si plata integrala pana la 31 iulie beneficiati de 10% DISCOUNT;
  • Pentru inscrierea si plata integrala pana la 31 august beneficiati de 5% DISCOUNT;

Gandit ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management, programul ofera cunostintele de baza privind aspectele functionale ale managementului si dezvolta, in acelasi timp, abilitatile absolut necesare managerilor. Se adreseaza celor care vor sa-si consolideze cunostintele si competentele in management si sa-si imbunatateasca perspectivele de cariera.

Programul de Certificat Profesional in Management are in structura trei module care reflecta aspectele cheie ale activitatii manageriale:

Procesul de invatare se bazeaza pe sistemul „open learning” (construit in jurul ideii de responsabilitate a cursantului), sub asistenta tutorilor (ghid si sprijin pe toata durata studiului), cu accent pe elemente de coaching si mentoring, pe interactivitate si pe schimbul de experienta cu ceilalti colegi. Programul este astfel organizat incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala.

Tutorii sunt practicieni cu experienta relevanta in domeniul in care predau, care pot impartasi cursantilor succese si esecuri din propria lor viata profesionala. Aflat in centrul procesului de invatare, cursantul, la randul sau, vine cu propriile experiente profesionale. Faptul ca in cadrul tutorialelor si in lucrarile scrise se dezbat probleme de la locul sau de munca si se cauta solutii prin aplicarea unor modele si instrumente de referinta in practica internationala face ca participarea la program sa reprezinte o „calatorie” experientiala.

Ceea ce diferentiaza acest program de cele existente in prezent in Romania este sistemul de evaluare bazat pe solutionarea de probleme reale de management. Se testeaza nu capacitatea de memorare, ci gandirea independenta, capacitatea de analiza critica si modul in care participantii si-au format perspectiva integrata asupra managementului si daca au devenit mai flexibili si mai creativi.

Principale obiective vizate de programul de Certificat Profesional in Management:
  • Intelegerea rolului de manager intr-un context plin de complexitate
  • Dobandirea de cunostinte manageriale de baza si dezvoltarea de abilitati absolut necesare unui manager de comunicare, negociere, lucru in echipa, leadership
  • Sporirea eficacitatii si a performantei manageriale
  • Cresterea contributiei personale la realizarea obiectivelor organizationale
  • Intelegerea si familiarizarea cu modul de utilizare a unor tehnici si instrumente manageriale relevante
  • Dezvoltarea gandirii independente si a capacitatii de solutionare a unor probleme concrete de management
  • Stimularea capacitatii inovative si de analiza critica
  • Dobandirea unui limbaj de specialitate propriu practicii de management la nivel international
  • Cresterea increderii in sine si stimularea dorintei de dezvoltare si de depasire a limitelor proprii

Preturile cursurilor sunt urmatoarele:

  • Management - Oameni si Organizatii - 1490 euro
  • Management - Marketing si Finante - 1490 euro
  • Management - Viziunea Integrata - 790 euro

Cursurile pot fi platite si in rate (pana la 3 rate) https://www.codecs.ro/images//ListaPreturiSeria14H-K.pdf

Perioada de inscrieri se incheie in data de 17 octombrie 2014.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa https://www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.