Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Curs CODECS – Vanzare Proactiva. Inscrie-te si afla secretele unui vanzator profesionist!

14 Mai 2013
    

In perioada 8-9 iunie 2013 CODECS organizeaza la Bucuresti cursul Vanzare Proactiva, parte a programului CODECS Training Solutions organizat in parteneriat exclusiv cu 360Solutions, unul dintre cei mai puternici furnizori de servicii de training din lume. Cursul trateaza principalele aspecte care trebuie urmarite in procesul de vanzare, precum si modele corecte si structurate de abordare in relatia cu clientul.

Printre obiectivele cursului se numara identificarea clientilor si elementele de segmentare a acestora, deprinderea de a forma si de a mentine relatiile cu clientii, constientizarea importantei retentiei clientilor in sistem si a erorilor interne (legate de resurse umane si procese) care pot conduce la pierderea clientilor, sau modele de abordare a clientului.

Programul isi propune ca, la finalul cursului, participantii sa reuseasca sa abordeze intr-un mod planificat vanzarea, sa deprinda cunostinte si abilitati de identificare a nevoilor clientilor, sa depaseasca cu succes obiectiile clientilor in cadrul procesului de vanzare, sa fie capabili sa abordeze o maniera de negociere de tip „win - win”, precum si sa-si insuseasca tehnicile de baza de initiere, derulare si finalizare a vanzarii.

Cursul se va desfasura pe parcursul a doua zile, la sediul CODECS din Bucuresti, Str. Agricultori nr. 37-39, Sector 2. O zi de training dureaza 6 ore de lucru efectiv, impartite in 4 sesiuni de o ora si jumatate. Pentru mai multe informatii despre programul de training Vanzare Proactiva puteti accesa https://www.codecs.ro/vanzare-proactiva/, iar pentru calendarul cursurilor open 2013 accesati https://www.codecs.ro/images/CalendarTrainingOpen2013Sem1.pdf.

Pentru inscrieri si intrebari despre programele CODECS Training Solutions un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email training@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.