Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Diploma Profesionala in Management. Inscrierile continua!

29 August 2023
    

Programul Diploma Profesionala in Management este programul fanion CODECS care si a dovedit aplicabilitatea pe piata de business din Romania. Sunt foarte mulți cei care sunt buni. Care știu și vor să arate că pot mai mult. Care vor să ajungă mai sus și mai sus în fiecare zi. Dintre aceștia, puțini sunt cei care reușesc fără ajutor. Până la urmă, dincolo de cunoștințele pe care le dobândești în timpul programului, Diploma Profesionala in Management este acel mic ajutor care te scoate în față. Acea diplomă care deschide ochii organizațiilor. Care îți deschide ușa către următoarea etapă din cariera și din viața ta.
Fiind o calificare pentru manageri, Diploma Profesionala in Management oferă o solidă pregătire în managementul afacerilor și atestă faptul că ai competențele necesare conducerii unei organizații sau preluării unei funcții de conducere într-o organizație.

Diploma Profesionala in Management te ajută să dobândești competențe și aptitudini pe care le poți aplica oriunde ai lucra - în sectorul de stat, în organizații guvernamentale sau non-guveramentale. Sistemul de învățământ la distanță îți permite să-ți stabilești singur ritmul de studiu fără să-ți întrerupi activitatea. Iar procesul de învățare este unul modern care se bazează pe rezolvarea de studii de caz asemănătoare cu cele pe care le întâlnești în viața de zi cu zi. Rezolvarea acestor probleme se face prin diverse procese de analiză, diagnoză și identificarea de soluții practice.
Obținerea diplomei profesionale in management presupune absolvirea unei serii de 4 cursuri și conferă recunoașterea dobândirii cunoștințelor, competențelor și aptitudinilor necesare unui Manager.
Primul obiectiv al cursului este să vă ajute să înţelegeţi diferitele perspective in desfasurarea activităţilor şi proiectelor de management. Al doilea obiectiv este să vă ajute să înţelegeţi cum pot fi aplicate conceptele şi modelele cursului în munca şi organizaţia dumneavoastră. Va trebui să reflectaţi asupra folosirii în practică a instrumentelor si tehnicilor specifice managementului. Al treilea obiectiv al cursului este să înţelegeţi mai bine problemele de management care apar dincolo de limitele organizaţiei şi sectorului dumneavoastră de activitate. Pentru a vă ajuta să învăţaţi toate aceste lucruri, cursul prevede un număr de activităţi şi exerciţii structurate, pe care le veţi efectua lucrand impreuna cu colegii in cadrul tutorialelor, scolilor rezidentiale si online.

Au inceput inscrierile in sesiunea de toamna 2023!

Profita de reducerea early-bird si inscrie-te in cel mai longeviv si mai bine adaptat program de instruire in Management.
Accesează întregul Calendar de cursuri și evenimente CODECS.
Urmeaza calea spre un management de succes: Diploma Profesionala in Management

Pentru informații și detalii despre înscrierea la un curs, un consultant îți stă la dispoziție la unul din numerele de telefon: 021.252.51.82/3/4 sau prin email la adresa: training@codecs.ro.