Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Dobandeste un avantaj profesional in 2017!
Obtine certificare internationala la CODECS!

25 Noiembrie 2016
    

Va doriti sa acceptati provocari si sa aflati de ce, in ultimii 30 de ani, Lean Six Sigma a devenit o cultura organizationala? Va propuneti sa incepeti o calatorie in lumea descoperirii, analizarii si optimizarii proceselor? Simtiti ca ar trebui facute schimbari dramatice in abordarea structurala a problemelor cu care va confruntati, dar aveti nevoie de o ”foaie de parcurs”?
Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, CODECS va invita sa va inscrieti la unul dintre urmatoarele cursuri:
  • Lean Six Sigma Yellow Belt
  • Lean Six Sigma Green Belt
  • Lean Six Sigma Black Belt

Cursurile se adreseaza managerilor, operatorilor, analistilor, functionarilor, personalului de suport si celor implicati in optimizarea proceselor, din orice domeniu de activitate, din organizatii care au inceput sau au in plan inceperea unui program Lean. Lean NU este aplicabil doar in productie, ci oriunde se intâmpla procese, adica peste tot, in orice fel de organizatii.

Participantii vor dobandi - prin prezentari interactive, exercitii practice, activitati de grup, simulari si exemple concrete - o intelegere aprofundata si corecta a elementelor fundamentale precum si a principiilor de baza ale metodologiei si Lean Six Sigma. Insusirea si aplicarea principiilor, metodelor si instrumentelor Lean Six Sigma poate constitui nu numai o optimizare dramatica a propriilor activitati, dar si un avantaj competitiv major, in plan organizational.

La finalul cursurilor puteti obtine certificarea IASSC printr-un examen paper-based la CODECS. Sesiunile de examinare sunt organizate periodic

Din anul 2014 CODECS a devenit Institutie de Training Acreditata de IASSC SUA (Asociatia Internationala pentru Certificarea Lean Six Sigma). IASSC reprezinta comunitatea profesionala internationala dedicata cercetarii si mentinerii standardelor de certificare aferente industriei Lean Six Sigma in vederea recunoasterii calificarii profesionale ale persoanelor fizice si acreditarea in domeniu a organizatiilor care ofera training de specialitate.

Pentru informatii suplimentare un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.