Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Employability in Higher Education Who Cares and Who Dares–a Student Policy Forum

14 Februarie 2012
    

British Council Romania, in colaborare cu Link Education And Practice (LEAP), lanseaza Student Policy Forum, in zilele de 23 si 24 februarie 2012, la hotel Howard-Johnson Bucuresti. Studentii, alaturi de consilieri in cariera, profesori, angajatori si reprezentanti ai institutiilor de invatamant, sunt invitati sa participe la o serie de discutii despre actualul context economic, angajabilitate si politici educationale in mediul universitar.

Seria de conferinte Student Policy Forum va fi organizata in colaborare cu organizatii si asociatii ale studentilor din Romania, in cadrul componentei Global Policy Dialogue a proiectului Internationalizing Higher Education al British Council.

Primul eveniment din seria Student Policy Forum se desfasoara sub titlul de Employability in Higher Education: Who Cares and Who Dares, avand printre obiective identificarea perspectivelor si asteptarilor studentilor, respectiv ale angajatorilor, in raport cu sistemul universitar romanesc.
Prima zi a forumului este dedicata intelegerii si aprofundarii strategiilor institutiiilor de invatamant superior si a mediului privat din Marea Britanie in ceea ce priveste dezvoltarea angajabilitatii, comparativ cu practicile existente in Romania.
Cea de-a doua zi aduce discutii dinamice in cadrul unei sesiuni World Cafe, precum si povesti de succes menite sa inspire catre actiuni concrete.

Mai multe informatii despre Student Policy Forum si despre programul evenimentului pot fi accesate la: studentpolicyforum.leap.ro
Pagina Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/StudentPolicyForum
Twitter: http://twitter.com/#!/student_forum