Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Guvernul sefilor de promotie MBA - ce masuri ar lua

15 Aprilie 2013
    

De profesie medic, Ileana Diaconescu, sefa de promotie a programului de MBA oferit de Open University Business School - CODECS, spune ca cel mai important lucru pe care l-a invatat in timpul programului este acela ca perseverenta, seriozitatea si responsabilitatea sunt obligatorii pentru cei care isi doresc sa evolueze atat pe plan profesional, cat si pe plan personal.

„Am studiat modele si concepte academice pe care am incercat sa le transpun in practica, sa le adaptez la mediul de afaceri extrem de complex si de volatil in care ne desfasuram activitatea„, spune Ileana Diaconescu, care in prezent este sales manager in cadrul companiei farmaceutice Merck Sharp & Dohme Romania. Ea a profesat ca medic timp de trei ani, dupa care s-a angajat ca reprezentant medical intr-o companie farma, insa ulterior a urcat si mai multe trepte in cariera in domeniul marketingului si vanzarilor.

„Liniile directoare ar urmari incurajarea investitiilor si astfel crearea de locuri de munca, eficientizarea sistemului fiscal si cresterea gradului de colectare a taxelor si impozitelor, precum si eficientizarea sistemului de absorbtie a fondurilor europene„, spune Ileana Diaconescu.

Sursa:http://www.businessmagazin.ro/analize/resurse-umane/guvernul-sefilor-de-promotie-mba-ce-masuri-ar-lua-10734453/?p=3