Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Inscrie-te la CODECS - Leadership de inalta performanta

14 Iunie 2013
    

CODECS organizeaza la Bucuresti in perioada 29-30 iunie 2013 programul de training Leadership de Inalta Performanta, care permite cursantilor sa inteleaga in mod real care sunt principiile de baza ale leadershipului si care este rolul unui leader in cadrul unei organizatii.

Programul urmareste sa asigure imbunatatirea performantelor personale prin invatarea unui model de organizare si gestionare a propriilor prioritati. Care sunt practicile unui lider puternic, care sunt rolurile corespunzatoare leadershipului performant si cum se poate gasi un echilibru intre acestea – programul Leadership de Inalta Performanta ofera raspunsurile adecvate pentru toate aceste intrebari.

La finalul programului, participantii vor dobandi cunostinte referitoare la intelegerea principiilor fundamentale ale leadershipului si abilitati in a folosi aceste cunostinte in cadrul organizatiei din care fac parte.

Cursul se va desfasura pe parcursul a doua zile, la sediul CODECS din Bucuresti, Str. Agricultori nr. 37-39, Sector 2. O zi de training dureaza 6 ore de lucru efectiv, impartite in 4 sesiuni de o ora si jumatate. Pentru mai multe informatii despre programul de training Leadership de Inalta Performanta puteti accesa https://www.codecs.ro/leadership-inalta-performanta/, iar pentru calendarul cursurilor open 2013 accesati https://www.codecs.ro/images//CalendarTrainingOpen2013.xls

Pentru inscrieri si intrebari despre programele CODECS Training Solutions un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail training@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.