Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Inscrieri timpurii la cursurile CODECS 2013

12 Ianuarie 2013
    

CODECS anunta o noua serie de inscrieri la cursurile Management de Proiect, Business Operations si Supply Chain Innovation, Strategy and Management oferite in parteneriat cu Open University din Marea Britanie. Inscrierile sunt deschise in perioada 10 decembrie 2012 - 11 martie 2013, iar cursurile vor incepe in data de 23 martie 2013 si se vor desfasura pe parcursul a sase luni.

Totodata, cursantii care se inscriu la aceste programe pana pe 10 ianuarie 2013, beneficiaza de o reducere de 10 % din costul total al cursului, iar cei care se inscriu mai devreme de 10 februarie 2013 vor plati cu 5 % mai putin. Discounturile pentru inscrierea timpurie se aplica in cazul platii integrale.

Programul Management de Proiect este alcatuit din sase volume de curs si acopera subiecte precum: initierea proiectului, risc, estimari necesare si contracte, planificarea, formarea si conducerea echipei de proiect, executia proiectului/managementul configuratiei, standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor.

Cursul Business Operations abordeaza elementele esentiale ale unei organizatii si anume: setul de procese de baza necesare pentru a transforma resursele de diferite naturi ale unei organizatii (materiale, resurse financiare si/sau umane) in rezultate (produse fabricate sau servicii furnizate) care sa creeze valoare adaugata clientilor, dar si celorlalti stakeholderi.

Cursul Supply Chain Innovation, Strategy and Management prezinta intr-o forma completa diferitele tipologii de sisteme de aprovizionare si distributie, modalitati de gestionare si eficienta ale acestora, dar si metode prin care se poate extinde managementul lantului de distributie la intregul ciclu de viata al produsului sau care sunt principalele avantaje ale unei astfel de abordari.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.