Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Peste 120 de specialisti din peste 30 de companii nationale si internationale se vor intalni la HR Summit Iasi | 17 octombrie 2013

10 Octombrie 2013
    

Manageri si specialisti de HR din peste 10 orase vor participa pe 17 octombrie la HR Summit - cel mai important eveniment regional dedicat industriei de Resurse Umane.

Se vor pune in discutie subiecte precum succesiune in management, motivarea angajatilor, employee engagement, employment background screening, gestionarea riscurilor si se vor dezbate cele mai noi tendinte din HR, apoi se vor aprofunda si participantii vor pune in aplicare tot ce au aflat in prima parte a zilei in cadrul celor sase workshop-uri tematice.

Speakeri cu un background de peste 10 ani in domeniul managementului si al HR-ului le vor pune la dispozitie participantilor studii de caz si exemple concrete care-i vor ajuta sa-si perfectioneze activitatea profesionala.

De ce trebuie sa participi la HR Summit Iasi?

1. Fara discutii inutile, aici vei afla doar solutii practice!
HR Summit este axat complet pe solutii practice, intr-un mediu care sa ofere participantilor oportunitatea de a le intelege si aplica imediat ce revin la birou.

2. Networking cu partenerii de afaceri
Un eveniment organizat in afara Bucurestiului produce ocazii mai bune de networking intre participanti, acestia reprezentand o audienta captiva pe toata durata evenimentului.

3. Mediul informal si relaxat
Mediul informal si relaxat ajuta la identificarea noilor oportunitati de afaceri si ajuta in acelasi timp la mentinerea unor relatii pozitive intre membrii unui domeniu de activitate.

Mai ai la dispozitie doar 7 zile in care te poti inscrie la cel mai important eveniment regional dedicat managerilor si specialistilor de HR, asa ca profita de timpul ramas !

Mai multe informatii despre inscrieri si agenda evenimentului gasesti pe www.iasi.hrsummit.ro.