Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

PROSPECTIUNI si CODECS anunta prima promotie de absolventi ai Centrului de Dezvoltare Profesionala dedicat tinerilor geologi si geofizicieni

21 Ianuarie 2013
    

Marti, 22 ianuarie 2013, PROSPECTIUNI si CODECS sarbatoresc prima promotie de absolventi ai Centrului de Dezvoltare Profesionala dedicat tinerilor geologi si geofizicieni. Cei 15 tineri profesionisti se vor alatura comunitatii internationale de exploratori pentru dezvoltarea resurselor pamantului.

PROSPECTIUNI in parteneriat cu CODECS au pus bazele Centrului de Dezvoltare Profesionala dedicat tinerilor geologi si geofizicieni, pentru a le oferi o insertie cat mai rapida si eficienta in activitatea profesionala. Cursurile includ un program comprehensiv de prezentari de specialitate si sunt predate de catre experti din cadrul companiei care coordoneaza formarea profesionala, vorbind despre tehnicile specifice din sectorul de explorare al industriei de petrol si minerale.

Ceremonia va avea loc marti, 22 ianuarie 2013, incepand cu ora 18.00, la Muzeul National de Geologie din Soseaua Kiseleff nr. 2, Bucuresti.

Compania PROSPECTIUNI este cel mai mare furnizor de servicii geologice și geofizice din Romania, cu un portofoliu de proiecte in tari din Europa, Africa si Orientul Mijlociu.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa https://www.codecs.ro. De asemenea, un consultant este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.