Trainingul online CODECS - BPM Analyst raspune la intrebarile De ce? și Cum? să implementăm BPM in cadrul unei copmanii. Programul online se concentrează pe furnizarea de abilități și instrumente pentru îmbunătățirea proceselor de afaceri. Sunt acoperite implicațiile tehnice esențiale și abordările Business Process Management și ofera o imagine de ansamblu asupra instrumentelor de modelare și a modului de funcționare a acestora. De asemenea, sunt discutate toate domeniile standard ale analizei generale de afaceri, cum ar fi definirea proceselor, identificarea părților interesate cheie, modelarea scenariilor „așa cum este” și „a fi” și modul de testare a acestora (prin tehnologie și practici).
În timp ce scopul acestui training online este de a vă echipa cu elementele de bază ale tehnicilor de îmbunătățire a proceselor de afaceri (BPI), de asemenea, acoperim pe scurt domenii conexe, inclusiv metodologii care folosesc în mod deosebit aceste tehnici. Acestea includ Six Sigma, Lean și TQM, împreună cu o perspectivă istorică importantă asupra rădăcinilor BPM.

Continut:

Teorie, exercitiu practic pentru fiecare subiect, exemple din proiecte reale/ business.
 • Introducere Business Process Management
  Ce este BPM
 • Arhitectura proceselor organizationale
  Standard sau adaptat modelului de business
 • Standardul BPMN si documentarea proceselor Artefacte BPMN
  Documentarea proceselor folosind simboluri BPMN
 • Performanta proceselor
  Indicatori universali pentru masurarea performantei proceselor
 • Eficienta proceselor
  Risipe si valoare adaugata
  Rigiditatea proceselor

  Structura si desfasurare

  4 sesiuni a cate 3 ore (echivalentul a 2 zile de curs)
  21-24 aprilie ( 3 ore pe zi )

  Cerinte: Computer, Excel, Power Point, creare cont software BPM conform instructiunilor primite dupa inscrierea la curs.

  Cost investitie: 180 Euro + TVA